Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک > فعالترین انجمن ها > سوال و جواب های عمومی

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی امنیت شوید!
به انجمن تخصصی امنیت شبکه گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

پاسخ

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 08-28-2010, 10:06 PM   #1
مشکل ورود به فیس بوک با فایر فاکس
mohsencom mohsencom آنلاین نیست. 08-28-2010, 10:06 PM

با سلام

من در login شدن به فیس بوک با فایر فاکس مشکل دارم
از اونجایی که من خیلی راه هارو واسه حل این مشکل امتحان کردم اما باز مشکلم حل نشد که نشد.من این مشکل رو با internet explorer ندارم.

توضیح مشکل :
دوستان وقتی من ایمیل و پسوردمو وارد میکنم و دکمه ورود رو میزنم ، login نمیشه و صفحه ی پیغام خطا میاد و url صفحه پیغام به این صورت هست :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

راه هایی که واسه حل این مشکل استفاده کردم :

1- cache ها رو از قسمت تنظیمات پاک کردم.....فایده ای نداشت
2- از facebook toolbar استفاده کردم............فایده ای نداشت و کلا صفحه login رو نیاورد
3-از ف*ل*ت*... زیادی استفاده کرد مثل freegate, ultra و puff اما بازم فایده ای نداشت.

لطفا از اساتید کسی راهی بلده منو راهنمایی کنه....در ضمن تو سایت آشیانه سرچ کردم در مورد این موضوع اما جواب سوالم تو هیچ کدوم نبود.

لطفا یک راه حل کاربردی و عملی پیشنهاد کنید

mohsencom آواتار ها
mohsencom
464 بار تشکر شده در 171 پست
نمایش ها: 29240
3 کاربر از mohsencom به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013), hidden boy (08-24-2011), sozuki (11-10-2010)
قدیمی 08-28-2010, 10:53 PM   #2
Preaker

Preaker آواتار ها

View Preaker's Profile   View Preaker's Photo Album   Add Preaker's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط mohsencom نمایش پست ها
با سلام

من در login شدن به فیس بوک با فایر فاکس مشکل دارم
از اونجایی که من خیلی راه هارو واسه حل این مشکل امتحان کردم اما باز مشکلم حل نشد که نشد.من این مشکل رو با internet explorer ندارم.

توضیح مشکل :
دوستان وقتی من ایمیل و پسوردمو وارد میکنم و دکمه ورود رو میزنم ، login نمیشه و صفحه ی پیغام خطا میاد و url صفحه پیغام به این صورت هست :

راه هایی که واسه حل این مشکل استفاده کردم :

1- cache ها رو از قسمت تنظیمات پاک کردم.....فایده ای نداشت
2- از facebook toolbar استفاده کردم............فایده ای نداشت و کلا صفحه login رو نیاورد
3-از ف*ل*ت*... زیادی استفاده کرد مثل freegate, ultra و puff اما بازم فایده ای نداشت.

لطفا از اساتید کسی راهی بلده منو راهنمایی کنه....در ضمن تو سایت آشیانه سرچ کردم در مورد این موضوع اما جواب سوالم تو هیچ کدوم نبود.

لطفا یک راه حل کاربردی و عملی پیشنهاد کنید
================================================== ==========
سلام
لطف کن برو tools -options و تنظیمات داخل privacy va security رو چک کن .
مشکلت از همونجاست اگه بازم برطرف نشد تنظیمات اون قسمتها رو بگو .
با تشکر
preaker
Preaker آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از Preaker به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013), mohsencom (08-28-2010), sozuki (11-10-2010)
قدیمی 08-28-2010, 11:05 PM   #3
ManHunt

ManHunt آواتار ها

View ManHunt's Profile   View ManHunt's Photo Album   Add ManHunt's to Your Contacts   View Social Groups

ManHunt به Yahoo ارسال پیام
با سلام دوست عزیز

در قسمت tools در مرور گر FireFox خود و سپس در قسمت Add-ons و در قسمت سرچ پنجره باز شده کلمه "FoxyProxy" رو سرچ کنید ، اون رو نصب کنید و مرورگر خودتون رو ببندید و دوباره باز کنید که نصب شه !

سپس در زیر و سمت راست مرورگرتون عکس یک روباه اومده ، چیزترشکن خودتون رو (ترجیحا Ultra Surf) باز کنید ، به قسمت تنظیمات add-ons برید و گزینه اظافه کردن رو بزنید ، شماره پورتی که در زیر چیزتر شکن نوشته شده رو در اونجا وارد کنید و ok رو بزنید .
از این پس هر موقع که از چیزترشکن در فایرفاکس خواستید استفاده کنید اوا Ultra رو باز کنید و با یک بار کلیک کردن روی اون روباه و سپس روی اسمی که دفعه قبل اون رو ساختید کلیک کنید و سپس حالشو ببرید !

در ضمن یاد آوری کنم هر موقع از چیزترشکن استفاده نمی کنید باید اون روباه رو در حالت Disable قرار بدید ، در غیر این صورت هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه .

با تشکر

:.:.:.:-|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--|--:.:.:.:

=> .:. دهمین نمایشگاه الکامپ شیراز .:. <=
(الکترونیک ، کامپیوتر ، مخابرات)
××× 27 مهر تا 1 آبان ×××
محل دائمی نمایشگاهای فارس
=-=- سالن ملاصدرا -=-=
ManHunt آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
7 کاربر از ManHunt به خاطر این پست تشکر کرده اند :
Alireza Attacker (02-26-2013), anemis (05-21-2012), dfgfhgh (09-07-2011), faryad1958 (05-03-2013), haft (10-12-2010), mohsencom (08-28-2010), sozuki (11-10-2010)
قدیمی 08-28-2010, 11:51 PM   #4
mohsencom

mohsencom آواتار ها

View mohsencom's Profile   View mohsencom's Photo Album   Add mohsencom's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManHunt نمایش پست ها
با سلام دوست عزیز

در قسمت tools در مرور گر FireFox خود و سپس در قسمت Add-ons و در قسمت سرچ پنجره باز شده کلمه "FoxyProxy" رو سرچ کنید ، اون رو نصب کنید و مرورگر خودتون رو ببندید و دوباره باز کنید که نصب شه !

سپس در زیر و سمت راست مرورگرتون عکس یک روباه اومده ، چیزترشکن خودتون رو (ترجیحا Ultra Surf) باز کنید ، به قسمت تنظیمات add-ons برید و گزینه اظافه کردن رو بزنید ، شماره پورتی که در زیر چیزتر شکن نوشته شده رو در اونجا وارد کنید و ok رو بزنید .
از این پس هر موقع که از چیزترشکن در فایرفاکس خواستید استفاده کنید اوا Ultra رو باز کنید و با یک بار کلیک کردن روی اون روباه و سپس روی اسمی که دفعه قبل اون رو ساختید کلیک کنید و سپس حالشو ببرید !

در ضمن یاد آوری کنم هر موقع از چیزترشکن استفاده نمی کنید باید اون روباه رو در حالت Disable قرار بدید ، در غیر این صورت هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه .

با تشکر
ManHunt جان دستت درد نکنه...تمام اینترنت رو گشتم همچین راهی پیدا نکردم...حتی تو خود سایت موزیلا هم ندیدم.بالاخره این مشکل واسه همیشه حل شد

واقعا جزو بهترین کاربران انجمن آشیانه هستی و اطلاعاتت خیلی زیاده.نظر شخصی من اینه که واقعا لیاقت مدیریت انجمن رو داری

خیلی ممنوننننننننننننننننن

ویرایش توسط mohsencom : 08-29-2010 در ساعت 12:11 AM
mohsencom آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از mohsencom به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013), ManHunt (08-29-2010)
قدیمی 11-10-2010, 11:01 AM   #5
sozuki

No Avatar

View sozuki's Profile   View sozuki's Photo Album   Add sozuki's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط manhunt نمایش پست ها
با سلام دوست عزیز

در قسمت tools در مرور گر firefox خود و سپس در قسمت add-ons و در قسمت سرچ پنجره باز شده کلمه "foxyproxy" رو سرچ کنید ، اون رو نصب کنید و مرورگر خودتون رو ببندید و دوباره باز کنید که نصب شه !

سپس در زیر و سمت راست مرورگرتون عکس یک روباه اومده ، چیزترشکن خودتون رو (ترجیحا ultra surf) باز کنید ، به قسمت تنظیمات add-ons برید و گزینه اظافه کردن رو بزنید ، شماره پورتی که در زیر چیزتر شکن نوشته شده رو در اونجا وارد کنید و ok رو بزنید .
از این پس هر موقع که از چیزترشکن در فایرفاکس خواستید استفاده کنید اوا ultra رو باز کنید و با یک بار کلیک کردن روی اون روباه و سپس روی اسمی که دفعه قبل اون رو ساختید کلیک کنید و سپس حالشو ببرید !

در ضمن یاد آوری کنم هر موقع از چیزترشکن استفاده نمی کنید باید اون روباه رو در حالت disable قرار بدید ، در غیر این صورت هیچ صفحه ای رو باز نمی کنه .

با تشکر
سلام
درود بر شرفت دوست عزیزم
برای operaچجوریه
کاشکی بتونی کلک اپرا هم بکنی تا راحت بشیم

ویرایش توسط sozuki : 11-10-2010 در ساعت 11:06 AM
sozuki آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
از sozuki به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013)
تبلیغات
قدیمی 02-03-2011, 07:23 PM   #6
sama77

No Avatar

View sama77's Profile   View sama77's Photo Album   Add sama77's to Your Contacts   View Social Groups

مدتیه که دیگه نمیتونم با وی پی ان وارد فیس بوک شم.با چند تا وی پی ان آزمایش کردم.فقط وقتی که کوکی ها وتمپراری پاک میکنم برای 30 ثانیه میتونم ازش استفاده کنم بعد اگه بخوام رو جایی کلیک کنم خطای تایم اوت میده ودیگه لاگین نمیشه.خیلی عجیبه.اگه کسی میتونه راهنمایی کنه ممنون میشم.در ضمن روی موبایلم هم همین بلا اومده.فکر نمی کنید از آی اس پی باشه؟
sama77 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
از sama77 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013)
قدیمی 02-03-2011, 07:53 PM   #7
524

524 آواتار ها

View 524's Profile   View 524's Photo Album   Add 524's to Your Contacts   View Social Groups

Thumbs up2 another add-on

نقل قول:
نوشته اصلی توسط ManHunt نمایش پست ها
با سلام دوست عزیز

با تشکر
درود
دوستان همون طور كه جناب manhunt گفتند مي تونيد از foxy ***** استفاده كنيد......
البته من يه add-on ديگه هم دارم كه ميزارم
سپاس
بدرود
فایل های پیوست شده
نوع فایل: zip wjbutton_en.zip (22.0 کیلو بایت, 202 نمایش)
524 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از 524 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013), mohsencom (08-23-2011)
قدیمی 08-23-2011, 01:45 AM   #8
vahedh

No Avatar

View vahedh's Profile   View vahedh's Photo Album   Add vahedh's to Your Contacts   View Social Groups

موقع دانلود foxyproxy standard ارور میده
دانلود نمیکنه!!
چه کنم؟
vahedh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 08-23-2011, 02:21 AM   #9
mohsencom

mohsencom آواتار ها

View mohsencom's Profile   View mohsencom's Photo Album   Add mohsencom's to Your Contacts   View Social Groups

Wink

نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahedh نمایش پست ها
موقع دانلود foxyproxy standard ارور میده
دانلود نمیکنه!!
چه کنم؟
دوست عزیز addon رو از جای دیگه دانلود نکن(اگه کردی)...تو خود سایت موزیلا سرچ کن...ببین با ورژن فایرفاکست میسازه بعد دانلود کن....اگه باز ارور داد شاید بخاطر پایین بودن سرعت اینترنت باشه
قدیمی 08-24-2011, 10:52 AM   #10
vahedh

No Avatar

View vahedh's Profile   View vahedh's Photo Album   Add vahedh's to Your Contacts   View Social Groups

تو خود addon فایر فاکس سرچ میکنم.addon از سایتش هم میخاد فاکسی پروکسی رو دانلود کنه.ولی ارور میده
مشکل اینترنت ندارمadsl
ورژن فایرفاکسم 6.آخرین .فاکسی پروکسی 3.2.1
چهجوری باید ورژناش با هم بسازه؟
vahedh آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
قدیمی 08-24-2011, 06:27 PM   #11
mohsencom

mohsencom آواتار ها

نقل قول:
نوشته اصلی توسط vahedh نمایش پست ها
تو خود addon فایر فاکس سرچ میکنم.addon از سایتش هم میخاد فاکسی پروکسی رو دانلود کنه.ولی ارور میده
مشکل اینترنت ندارمadsl
ورژن فایرفاکسم 6.آخرین .فاکسی پروکسی 3.2.1
چهجوری باید ورژناش با هم بسازه؟
فکر کنم نسخه فعلی foxyproxy با فایرفاکس 6 سازگاری نداشته باشه...باید منتظر بمونی تا سازندش نسخه جدیدشو ارائه بده یا اینکه از ورژن های پایینتر فایرفاکس استفاده کنی

موفق باشی./
قدیمی 10-11-2011, 12:43 PM   #12
Powerman

No Avatar

View Powerman's Profile   View Powerman's Photo Album   Add Powerman's to Your Contacts   View Social Groups

سلام
من قبلا وقتی از این برنامه استفاده میکردم وقتی فیلتر شکن را فعال میکردم اتوماتیک در seting موزیلا ip ,host تنظیم میشد وقتی فیلتر شکن را غیر فعال میکردم اتوماتیک گزینه no ***** فعال میشد ولی مدتیه که دیگه اتوماتیک نمیشه و مجبورم برای ورود راست کلیک کنم روی فاکسی پروکسی تا فعال بشه وقتی هم فیلتر شکن را میبندم مجبورم دوباره باکسی پروکسی را disable کنم در حالیکه قبلا اتوماتیک انجام میشد
میخواستم ببینم کجا را باید تنظیم کنم

با تشکر
Powerman آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 12-14-2012, 09:32 PM   #13
shaki2

No Avatar

View shaki2's Profile   View shaki2's Photo Album   Add shaki2's to Your Contacts   View Social Groups

سلام بر همه من وقتی یوزر پس می زنم با این ارور مواجه می شم لطفا استاید منو راهنمایی کنید با تشکر
Server error
The website encountered an error while retrieving [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]. It may be down for maintenance or configured incorrectly.
Here are some suggestions:
Reload this webpage later.
HTTP Error 500 (Internal Server Error): An unexpected condition was encountered while the server was attempting to fulfill the request.
اینم url
shaki2 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 02-25-2013, 10:57 PM   #14
saeed300

saeed300 آواتار ها

View saeed300's Profile   View saeed300's Photo Album   Add saeed300's to Your Contacts   View Social Groups

saeed300 به Yahoo ارسال پیام
Smile

دوست عزیز منم این مشگل رو داشتم مشگل از فایرفاکس نیست من خودم کل اینترنت رو زیر رو کردم تا اخر توی سایت زیر اموزش تصویری شو پیدا کردم مشگل حل شد

saeed300 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
از saeed300 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
faryad1958 (05-03-2013)
قدیمی 05-03-2013, 02:28 PM   #15
faryad1958

No Avatar

View faryad1958's Profile   View faryad1958's Photo Album   Add faryad1958's to Your Contacts   View Social Groups

لام و درود خسته نباشین
دوستان من چند روزه مشکله بزرگی دارم
Cookiesهای خودمو دس کاری کردم هر کاری میکنم دیگه نمیتونم وارد فیسبوک بشم
فقط یه صفحه میاد.log in میکنم بعدش یه صفحه سفید ناقص میاد.هزار بار مرورگرمو نصب کردم فایده نداشته
خواهشا کمکم کنین
ممنونم

واقعا به کمکتون نیاز دارم.چون ویندوزمم نمیتونم عوض کنم.ممنونم
faryad1958 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

کلید واژه ها
فیس, فاکس, فایر, ورود, مشکل, بوک, به, با

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: