Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک > فعالترین انجمن ها > سوال و جواب های عمومی

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی امنیت شوید!
به انجمن تخصصی امنیت شبکه گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

پاسخ

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 09-05-2010, 08:15 PM   #1
شیر کردن اینترنت ADSL بین کامپیوتر PC و لپ تاپ Laptop
soheil2020z soheil2020z آنلاین نیست. 09-05-2010, 08:15 PM

من میخام اینترنت رو بین pc و laptop شیر کنم

از ADSL پارس آنلاین استفاده می کنم و موم D - link ، اتصال اینترنت منم از به صورت کانکشن دستی هست ، یعنی AUTO Connect نیست !

هر بار کامپیوتر رو روشن میکنم باید مثل dial up دوباره کانکت بشم !

فقط مودم جای Lan داره که یکی میخوره به مودم یکی هم میخوره به کارت شبکه کامیپوتر چطوری 2 تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم که هر 2 تا شون اینترنتی داشته باشتن با این اوصاف چیکار می تونم بکنم ؟اگرعکس اموزشی از چگونگی وصل کردن اینها به هم بدید عالی میشه البته اموزش فیزیکیشو میخواما نه اموزش درست کردن کانکشن و ...

soheil2020z
13 بار تشکر شده در 7 پست
نمایش ها: 3489
قدیمی 09-05-2010, 08:24 PM   #2
PrinceofHacking

PrinceofHacking آواتار ها

View PrinceofHacking's Profile   View PrinceofHacking's Photo Album   Add PrinceofHacking's to Your Contacts   View Social Groups

سلام
میتونید مودم رو با USB به PC وصل کنید و باهاش به اینترنت وصل بشید ....
بعد PC و Laptop رو با هم لن کنید و اینترنت رو بین این دو شیر کنید

موفق باشی

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
PrinceofHacking آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
Milad-Bushehr (09-06-2010), V!CT0R (09-13-2010)
قدیمی 09-05-2010, 08:27 PM   #3
soheil2020z

No Avatar

View soheil2020z's Profile   View soheil2020z's Photo Album   Add soheil2020z's to Your Contacts   View Social Groups

دوست من usb نداه مودمم
بعدش اینی که گفتید رو خودم می دونم من اگر کابل شبکه رو به لپ تاپ و سر دیگشو به کامیپوتر وصل کنم پس این وسط مودم چی میشه ؟ ! اگر میشه یکمی بیشتر توضیح بدید این عکسو نگاه کنید
http://www.home-network-help.com/ima...cs-network.jpg
ایا باید اون کاپیوتر که سرور میشه 2 تا کارت شبکه داشته باشه ؟

ویرایش توسط soheil2020z : 09-05-2010 در ساعت 08:30 PM
soheil2020z آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-05-2010, 08:57 PM   #4
PrinceofHacking

View PrinceofHacking's Profile   View PrinceofHacking's Photo Album   Add PrinceofHacking's to Your Contacts   View Social Groups

USB نداره ؟ Oops

خوب فکر کنم بشه روی یه PC دو تا کارت شبکه وصل کرد

از سویچر ها هم میتونی استفاده کنی ...

Good Luck

2 کاربر از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
Milad-Bushehr (09-06-2010), V!CT0R (09-13-2010)
قدیمی 09-05-2010, 09:02 PM   #5
The Smith

The Smith آواتار ها

View The Smith's Profile   View The Smith's Photo Album   Add The Smith's to Your Contacts   View Social Groups

Post Re

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheil2020z نمایش پست ها
دوست من usb نداه مودمم
بعدش اینی که گفتید رو خودم می دونم من اگر کابل شبکه رو به لپ تاپ و سر دیگشو به کامیپوتر وصل کنم پس این وسط مودم چی میشه ؟ ! اگر میشه یکمی بیشتر توضیح بدید این عکسو نگاه کنید
http://www.home-network-help.com/ima...cs-network.jpg
ایا باید اون کاپیوتر که سرور میشه 2 تا کارت شبکه داشته باشه ؟
ببین دوست عزیز نیاز به 2 کارت شبکه نیست!

اگه شما 1 روتر (مسیریاب) داشته باشی! به راحتی می تونی کابل ADSL رو به پشت روتر وصل کنی! و بعد از اون

PC و Laptop رو به روتر!!

به این شکل دقت کن
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg back_router_large.jpg (66.5 کیلو بایت, 69 نمایش)

[ یا عشق ادرکنی ]
The Smith آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
قدیمی 09-05-2010, 09:32 PM   #6
c#.net

No Avatar

View c#.net's Profile   View c#.net's Photo Album   Add c#.net's to Your Contacts   View Social Groups

برای شیر کردن اینترنت بین دوتا کامپیوتر چند میلیون تومان پول روتر و سوییچ بدیم
نه دوست من
بهترین کار استفاده از یک کارت شبکه دیگه روی pc و یا استفاده از یک هاب (hub) ارزان قیمت است
c#.net آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-05-2010, 09:37 PM   #7
The Smith

The Smith آواتار ها

View The Smith's Profile   View The Smith's Photo Album   Add The Smith's to Your Contacts   View Social Groups

Exclamation Re

نقل قول:
نوشته اصلی توسط c#.net نمایش پست ها
برای شیر کردن اینترنت بین دوتا کامپیوتر چند میلیون تومان پول روتر و سوییچ بدیم
نه دوست من
بهترین کار استفاده از یک کارت شبکه دیگه روی pc و یا استفاده از یک هاب (hub) ارزان قیمت است
استفاده از 2 کارت شبکه بعدا امکان Confilct داره!!!

درضمن روتر یا سوئیچ معمولی 30 - 40 هزارتومن بیشتر قیمتش نیست!

اخطار داده شد!!

[ یا عشق ادرکنی ]
قدیمی 09-05-2010, 10:01 PM   #8
soheil2020z

No Avatar

View soheil2020z's Profile   View soheil2020z's Photo Album   Add soheil2020z's to Your Contacts   View Social Groups

سلام ممنون یعنی مودم رو عوض کنم یک مودم روتر بگیرم درسته ؟! بعد ایا افت سرعت هم پیدا میشه ؟
قدیمی 09-05-2010, 10:13 PM   #9
HIDDEN-HUNTER

HIDDEN-HUNTER آواتار ها

View HIDDEN-HUNTER's Profile   View HIDDEN-HUNTER's Photo Album   Add HIDDEN-HUNTER's to Your Contacts   View Social Groups

HIDDEN-HUNTER به Yahoo ارسال پیام
بهترین کار

شما میتونی یه Switch که 4 پورت داره بخری حدود 30 40 هزار تومان قیمت داره 3 عدد کابل شبکه هم نیاز داری.
از مودمت کابل lan رو به جای اینکه به کارت شبکه بزنی میزنی به پورت شماره 1 Switch و یه کابل شبکه دیگه که داری رو یه سرشو میزنی به پورت دوم Switch و سر دیگشو میزنی به lan سیستم شماره 1
حالا میمونه pc 2 که نیاز به یه کابل دیگه داری یه سره کابل رو میزنی به پورت شماره 3 Switch و سر دیگرو میزنی به lan سیستم شماره 2

یه تصویر با Paint درست کردم که بهتر کمکت میکنه.
تصاویر پیوست شده
نوع فایل: jpg Mesal.jpg (23.0 کیلو بایت, 38 نمایش)
HIDDEN-HUNTER آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
3 کاربر از HIDDEN-HUNTER به خاطر این پست تشکر کرده اند :
javadgorgani (11-22-2010), Preaker (09-05-2010), soheil2020z (09-05-2010)
قدیمی 09-05-2010, 10:21 PM   #10
soheil2020z

No Avatar

واقعا تشکر از دوستان اما میگن که Switch بزاری سرعتو میگیره ایا راهی نیست که سرعت اینترنتو نگیر هر 2 تا کامیپوتر با یک سرعت اینترنتی بگیرن مثلا اگر 2 تا مودم داشته باشیم با یک خط تلفن بازم سرعت گرفته میشه ؟!
تبلیغات
قدیمی 09-05-2010, 10:30 PM   #11
PrinceofHacking

اگه زیاد نمیخوای خرج کنی و سرعت کم نشه ... همون راه اولی که بهت گفت انجام بده .... یعنی یه مودم بگیر که از USB و Lan پشتیبانی کنه

مثله : TD-Link 8811
40 $

از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
javadgorgani (11-22-2010)
قدیمی 09-05-2010, 10:50 PM   #12
The Smith

The Smith آواتار ها

Exclamation Re

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soheil2020z نمایش پست ها
واقعا تشکر از دوستان اما میگن که switch بزاری سرعتو میگیره ایا راهی نیست که سرعت اینترنتو نگیر هر 2 تا کامیپوتر با یک سرعت اینترنتی بگیرن مثلا اگر 2 تا مودم داشته باشیم با یک خط تلفن بازم سرعت گرفته میشه ؟!

دوست محترم به شما عرض کردم که روتر یا همون دستگاهی که فرمودید بهترین گزینه است!

کار روتر : مسیریابی و کنترل ترافیک شبکه است! پس هم اینترنت و هم شبکه شما سرعت بالایی خواهد داشت!

درضمن زمانی که شما بطور هم زمان از اینترنت کامیپوتر و لپ تاپتون استفاده می کنید قاعدتا سرعت اینترنت شما

پایین خواهد آمد!

[ یا عشق ادرکنی ]
از The Smith به خاطر این پست تشکر کرده اند :
TΣst (09-05-2010)
قدیمی 09-05-2010, 11:22 PM   #13
TΣst

TΣst آواتار ها

View TΣst's Profile   View TΣst's Photo Album   Add TΣst's to Your Contacts   View Social Groups

من بهتون یه چیزی بگم با اجازه اساتید بزرگ:
ببینید وقتی شما اینترنت رو از کامپیوتر خودتون شیر کنید بین یه کامپیوتر دیگه سرعت نصف خواهد شد!
بهترین راه استفاده از یه مودم با امکان لن و یو اس بی یا اگر بودجه بیشتر دارید لن و یو اس بی و وایرلس هست ... اینجوری سرعت هم هیچ تغییری نمی کنه و هر چند تا سیستم هم همزمان باشن بسته به خروجی های مودم سرعت همون سرعت اصلی و ثابت هست.

ویرایش توسط TΣst : 09-05-2010 در ساعت 11:25 PM
TΣst آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-05-2010, 11:32 PM   #14
Preaker

Preaker آواتار ها

View Preaker's Profile   View Preaker's Photo Album   Add Preaker's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط HIDDEN-HUNTER نمایش پست ها
شما میتونی یه Switch که 4 پورت داره بخری حدود 30 40 هزار تومان قیمت داره 3 عدد کابل شبکه هم نیاز داری.
از مودمت کابل lan رو به جای اینکه به کارت شبکه بزنی میزنی به پورت شماره 1 Switch و یه کابل شبکه دیگه که داری رو یه سرشو میزنی به پورت دوم Switch و سر دیگشو میزنی به lan سیستم شماره 1
حالا میمونه pc 2 که نیاز به یه کابل دیگه داری یه سره کابل رو میزنی به پورت شماره 3 Switch و سر دیگرو میزنی به lan سیستم شماره 2

یه تصویر با Paint درست کردم که بهتر کمکت میکنه.
=================================================
سلام
من با نظر اقای HIDDEN-HUNTER کاملا موافق هستم وفکر می کنم بهترین راه حل رو برای برطرف کردن مشکل شما پیشنهاد کردن، امادر زمینه قیمت switch میتونم بگم اگه لطف کنید برید مرکز کامپیوتر ایران طبقه دوم میتونی با قیمت خیلی مناسبتری switch رو تهیه کنی . و در جواب اینکه switch باعث کند شدن سرعت اینترنت شمامی شود باید بگویم چنین چیزی از نظر علمی درست نیست.
با تشکر
preaker
Preaker آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 09-06-2010, 01:42 AM   #15
HIDDEN-HUNTER

HIDDEN-HUNTER آواتار ها

View HIDDEN-HUNTER's Profile   View HIDDEN-HUNTER's Photo Album   Add HIDDEN-HUNTER's to Your Contacts   View Social Groups

HIDDEN-HUNTER به Yahoo ارسال پیام
اشتباه بهتون گفتن

بله اگه هر دو سیستم از اینرنت استفاده کنن سرعت کم میشه ولی این حرف اشتباه که بگیم Switch سرعت رو کم میکنه!

switch به هیچ وجه تاثیری تو سرعت نداره Switch کارش دریافت Signal و تقویت اون و ارسال Signal در پورت های متصل به pc یا هر سخت افزار دیگه هست
یه مثال ساده:
Switch دقیقا کار 3 راهی برق رو انجا میده مگه رمانی که شما تلویزیون و ویدو رو باهم به یه 3 راهی میزنید تفاوتی تو در یافت برق احساس میکنید؟ به همه دستگاها به اندازه لازم و ولبلژشون برق میرسه

این صحبت زمانی درسته که شما از HUB به جای Switch استفاده کنید چون!

بهتره دلیلش رو تو پست 17 تاپیک زیر بخونید!

حتما بخونید!

ویرایش توسط HIDDEN-HUNTER : 09-06-2010 در ساعت 01:45 AM
HIDDEN-HUNTER آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

کلید واژه ها
adsl, laptop, کامپیوتر, کردن, لپ, اینترنت, بین, تاپ, شیر

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: