از ADSL پارس آنلاین استفاده می کنم و موم D - link ، اتصال اینترنت منم از به صورت کانکشن دستی هست ، یعنی AUTO Connect نیست !
هر بار کامپیوتر رو روشن میکنم باید مثل dial up دوباره کانکت بشم !
فقط مودم جای Lan داره که یکی میخوره به مودم یکی هم میخوره به کارت شبکه کامیپوتر چطوری 2 تا کامپیوتر رو به هم وصل کنم که هر 2 تا شون اینترنتی داشته باشتن با این اوصاف چیکار می تونم بکنم ؟اگرعکس اموزشی از چگونگی وصل کردن اینها به هم بدید عالی میشه البته اموزش فیزیکیشو میخواما نه اموزش درست کردن کانکشن و ...
سلام
میتونید مودم رو با USB به PC وصل کنید و باهاش به اینترنت وصل بشید ....
بعد PC و Laptop رو با هم لن کنید و اینترنت رو بین این دو شیر کنید
موفق باشی
2 کاربر از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
دوست من usb نداه مودمم
بعدش اینی که گفتید رو خودم می دونم من اگر کابل شبکه رو به لپ تاپ و سر دیگشو به کامیپوتر وصل کنم پس این وسط مودم چی میشه ؟ ! اگر میشه یکمی بیشتر توضیح بدید این عکسو نگاه کنید http://www.home-network-help.com/ima...cs-network.jpg
ایا باید اون کاپیوتر که سرور میشه 2 تا کارت شبکه داشته باشه ؟
ویرایش توسط soheil2020z : 09-05-2010 در ساعت 08:30 PM
خوب فکر کنم بشه روی یه PC دو تا کارت شبکه وصل کرد [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
از سویچر ها هم میتونی استفاده کنی ...
Good Luck
2 کاربر از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
دوست من usb نداه مودمم
بعدش اینی که گفتید رو خودم می دونم من اگر کابل شبکه رو به لپ تاپ و سر دیگشو به کامیپوتر وصل کنم پس این وسط مودم چی میشه ؟ ! اگر میشه یکمی بیشتر توضیح بدید این عکسو نگاه کنید http://www.home-network-help.com/ima...cs-network.jpg
ایا باید اون کاپیوتر که سرور میشه 2 تا کارت شبکه داشته باشه ؟
ببین دوست عزیز نیاز به 2 کارت شبکه نیست!
اگه شما 1 روتر (مسیریاب) داشته باشی! به راحتی می تونی کابل ADSL رو به پشت روتر وصل کنی! و بعد از اون
برای شیر کردن اینترنت بین دوتا کامپیوتر چند میلیون تومان پول روتر و سوییچ بدیم
نه دوست من
بهترین کار استفاده از یک کارت شبکه دیگه روی pc و یا استفاده از یک هاب (hub) ارزان قیمت است
برای شیر کردن اینترنت بین دوتا کامپیوتر چند میلیون تومان پول روتر و سوییچ بدیم
نه دوست من
بهترین کار استفاده از یک کارت شبکه دیگه روی pc و یا استفاده از یک هاب (hub) ارزان قیمت است
استفاده از 2 کارت شبکه بعدا امکان Confilct داره!!!
درضمن روتر یا سوئیچ معمولی 30 - 40 هزارتومن بیشتر قیمتش نیست!
شما میتونی یه Switch که 4 پورت داره بخری حدود 30 40 هزار تومان قیمت داره 3 عدد کابل شبکه هم نیاز داری.
از مودمت کابل lan رو به جای اینکه به کارت شبکه بزنی میزنی به پورت شماره 1 Switch و یه کابل شبکه دیگه که داری رو یه سرشو میزنی به پورت دوم Switch و سر دیگشو میزنی به lan سیستم شماره 1
حالا میمونه pc 2 که نیاز به یه کابل دیگه داری یه سره کابل رو میزنی به پورت شماره 3 Switch و سر دیگرو میزنی به lan سیستم شماره 2
یه تصویر با Paint درست کردم که بهتر کمکت میکنه.
3 کاربر از HIDDEN-HUNTER به خاطر این پست تشکر کرده اند :
واقعا تشکر از دوستان اما میگن که Switch بزاری سرعتو میگیره ایا راهی نیست که سرعت اینترنتو نگیر هر 2 تا کامیپوتر با یک سرعت اینترنتی بگیرن مثلا اگر 2 تا مودم داشته باشیم با یک خط تلفن بازم سرعت گرفته میشه ؟!
اگه زیاد نمیخوای خرج کنی و سرعت کم نشه ... همون راه اولی که بهت گفت انجام بده .... یعنی یه مودم بگیر که از USB و Lan پشتیبانی کنه
مثله : TD-Link 8811
40 $
از PrinceofHacking به خاطر این پست تشکر کرده اند :
واقعا تشکر از دوستان اما میگن که switch بزاری سرعتو میگیره ایا راهی نیست که سرعت اینترنتو نگیر هر 2 تا کامیپوتر با یک سرعت اینترنتی بگیرن مثلا اگر 2 تا مودم داشته باشیم با یک خط تلفن بازم سرعت گرفته میشه ؟!
دوست محترم به شما عرض کردم که روتر یا همون دستگاهی که فرمودید بهترین گزینه است!
کار روتر : مسیریابی و کنترل ترافیک شبکه است! پس هم اینترنت و هم شبکه شما سرعت بالایی خواهد داشت!
درضمن زمانی که شما بطور هم زمان از اینترنت کامیپوتر و لپ تاپتون استفاده می کنید قاعدتا سرعت اینترنت شما
من بهتون یه چیزی بگم با اجازه اساتید بزرگ:
ببینید وقتی شما اینترنت رو از کامپیوتر خودتون شیر کنید بین یه کامپیوتر دیگه سرعت نصف خواهد شد!
بهترین راه استفاده از یه مودم با امکان لن و یو اس بی یا اگر بودجه بیشتر دارید لن و یو اس بی و وایرلس هست ... اینجوری سرعت هم هیچ تغییری نمی کنه و هر چند تا سیستم هم همزمان باشن بسته به خروجی های مودم سرعت همون سرعت اصلی و ثابت هست.
شما میتونی یه Switch که 4 پورت داره بخری حدود 30 40 هزار تومان قیمت داره 3 عدد کابل شبکه هم نیاز داری.
از مودمت کابل lan رو به جای اینکه به کارت شبکه بزنی میزنی به پورت شماره 1 Switch و یه کابل شبکه دیگه که داری رو یه سرشو میزنی به پورت دوم Switch و سر دیگشو میزنی به lan سیستم شماره 1
حالا میمونه pc 2 که نیاز به یه کابل دیگه داری یه سره کابل رو میزنی به پورت شماره 3 Switch و سر دیگرو میزنی به lan سیستم شماره 2
یه تصویر با Paint درست کردم که بهتر کمکت میکنه.
=================================================
سلام
من با نظر اقای HIDDEN-HUNTER کاملا موافق هستم وفکر می کنم بهترین راه حل رو برای برطرف کردن مشکل شما پیشنهاد کردن، امادر زمینه قیمت switch میتونم بگم اگه لطف کنید برید مرکز کامپیوتر ایران طبقه دوم میتونی با قیمت خیلی مناسبتری switch رو تهیه کنی . و در جواب اینکه switch باعث کند شدن سرعت اینترنت شمامی شود باید بگویم چنین چیزی از نظر علمی درست نیست.
با تشکر
preaker
بله اگه هر دو سیستم از اینرنت استفاده کنن سرعت کم میشه ولی این حرف اشتباه که بگیم Switch سرعت رو کم میکنه!
switch به هیچ وجه تاثیری تو سرعت نداره Switch کارش دریافت Signal و تقویت اون و ارسال Signal در پورت های متصل به pc یا هر سخت افزار دیگه هست
یه مثال ساده:
Switch دقیقا کار 3 راهی برق رو انجا میده مگه رمانی که شما تلویزیون و ویدو رو باهم به یه 3 راهی میزنید تفاوتی تو در یافت برق احساس میکنید؟ به همه دستگاها به اندازه لازم و ولبلژشون برق میرسه
این صحبت زمانی درسته که شما از HUB به جای Switch استفاده کنید چون!
بهتره دلیلش رو تو پست 17 تاپیک زیر بخونید!
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
حتما بخونید!
ویرایش توسط HIDDEN-HUNTER : 09-06-2010 در ساعت 01:45 AM