سلام.
میدونم اینجا جایه این بحث هست یا نه ولی منن یه تازه واردم.
میخواستم از طریق باگ sql یکی از سایت هارو هک کنم.اما نمیدونم چطوری لینک آسیب پذیرش رو پیدا کنم.
(آموزش پیدا کردن لینک آسیب پذیر رو دیدم.اما باید سرچ میکردی تا یه سایتی رو بتونی هک کنی)
من از نرم افزار هویچ و اسکنر Acunetix استفاده میکنم.
تروخدا کمکم کنید.موضوع خیلی مهمه
داداش دستت دردنکنه ولی میگم
من میخوام توی سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] که اسمش رو نمیگم یه آدرس آسیب پذیر پیدا کنم.
نگفتم تو گوگل سرچ کنم که.
داداش دستت دردنکنه ولی میگم
من میخوام توی سایت [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] که اسمش رو نمیگم یه آدرس آسیب پذیر پیدا کنم.
سلام دوست عزيز
تو مي توني از طريق page هايي كه ورودي قبول مي كنند تست كني و ببيني كه اون سايت باگ SQL داره و يا نه
google:site:namesaite.com filetype: php
google:site:namesaite.com filetype:asp
دوست عزیز ، شما سعی کن یه جایی از سایت رو پیدا کنی که بشه query وارد کرد مثل : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]id=12
بعد کتیشن بزار به جای 12 ببین ارور می ده یه نه !
یا تو سرچش بزار ، ببین \' می زاره یا نه که اگه بزاره magic quotes روشنه!
راستش انقدرها هم ساده نیست !
اینا رو بزار ببین جواب می ده :
کد HTML:
' union select all 1,column_name,3 from information_schema.columns where 1 or '--
0x27 union select all table_name,2,3 from information_schema.tables where 1 or 0x27--
اولی وقتیه که magic quotes خاموشه دومی برعکس.
اگه syntax error داد که هیچی باید ببینی اکسپلویت چیه ، ولی inject می شه.
اگه نوشت number of columns دونه دونه تست کن که تعداد column ها رو پیدا کنی و بعدش تویی و database طرف!
سلام.
میدونم اینجا جایه این بحث هست یا نه ولی منن یه تازه واردم.
میخواستم از طریق باگ sql یکی از سایت هارو هک کنم.اما نمیدونم چطوری لینک آسیب پذیرش رو پیدا کنم.
(آموزش پیدا کردن لینک آسیب پذیر رو دیدم.اما باید سرچ میکردی تا یه سایتی رو بتونی هک کنی)
من از نرم افزار هویچ و اسکنر Acunetix استفاده میکنم.
تروخدا کمکم کنید.موضوع خیلی مهمه
مگه نمیگی از برنامه Acunetix استفاده میکنی ؟!!!!!
خوب page های که میشه query زد رو نشون میده برنامه .
سلام
من تو به سایت "تارگت خارجیه " از طریق راهایی که دوستان برای پیدا کررن باگ گفته بودند و استفاده از برنامه ی آلبالو
t;v ;kl تونستم یه باگ پیدا کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
بعد از این آدرس وقتی این کاراکتر " ' "رو وارد میکنم این ارور رو میده
نقل قول:
Microsoft VBScript runtime error '800a000d'
Type mismatch: 'CLng'
/alnadeemCms/envivodisplayAPIfunctions.asp, line 40
حالا یه سوال داشتم ایا واقعا این یه باگ هست یا نه
برنامه آلبالو که میگه این آدرس یه باگ sql injection داره ولی برنامه ی هویج هیچ کاری نمیکنه
اگر راهنمایی کنید ممنون میشم
بجای namesite.com اسم تارگت خودتونو باید بذارید...!
اگه تارگت شما PHP بود از خط اول و اگر ASP بود از خط دوم در گوگل استفاده کنید.
سلام خدمت شما و ممنون جناب من الان باگ را پیدا کردم مثلا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] حالا میخواستم بدونم باید چگونه بهش نفوذ کنم ممنون میشم اگه یکم مبتدی توضیح بدید
با سپاس
سلام خدمت شما و ممنون جناب من الان باگ را پیدا کردم مثلا: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] حالا میخواستم بدونم باید چگونه بهش نفوذ کنم ممنون میشم اگه یکم مبتدی توضیح بدید
با سپاس
شما بهتره که یک فیلم sql injection میدیدید بعد میرفتید فیلم های bypass رو میدیدید ....
الان شما همین تارگت رو که پیدا کردید اصلا تست کردید ؟ یا نه
شما میتونید از این فیلم دوسته عزیزم لذت ببرید و اگر بازم سوالی بود برای اینکه اسپم نشه بهتره پیام خصوصی بدید