سلام! من خیلی تو سایت ها سرچ کردم و بیشترین اطلاعاتی که تونستم بدست بیارم از همین سایت بود ولی بازم به اون چیزی که می خوام هنوز نرسیدم!! همه اطلاعات ناقص هستند و هیچ اطلاعات کامل و بروز شده ای نیست!!
مثلا تو همین سایت تو ی سوال جواب های عمومی آخرش به این نتیجه رسیدن که اصلا هک وایرلس در حال حاضر در ویندوز امکان پذیر نیست و باید حتما در لینوکس انجام بگیره!! و این ها رو هیچکس حتی تایید هم نکرد!! واقعا گر کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم!! دیگه مخم هنگ کرده
2 کاربر از siyavash1361 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
سلام! من خیلی تو سایت ها سرچ کردم و بیشترین اطلاعاتی که تونستم بدست بیارم از همین سایت بود ولی بازم به اون چیزی که می خوام هنوز نرسیدم!! همه اطلاعات ناقص هستند و هیچ اطلاعات کامل و بروز شده ای نیست!!
مثلا تو همین سایت تو ی سوال جواب های عمومی آخرش به این نتیجه رسیدن که اصلا هک وایرلس در حال حاضر در ویندوز امکان پذیر نیست و باید حتما در لینوکس انجام بگیره!! و این ها رو هیچکس حتی تایید هم نکرد!! واقعا گر کسی کمک کنه خیلی ممنون میشم!! دیگه مخم هنگ کرده
دوست عزیز در ویندوز امکان داره اما به سختی و تحت شرایط خواص!
مثلا یکی از مشکلاتی که در ویندوز وجود داره مشکل سخت افزار و درایور ها میباشدو تجاری بودن درایور ها! اون هم با سخت افزار خواص خودش که سر از میلیون در میاره!!
که اگر در ایران باشی که اصلا فکر نکنم بتونی پیدا کنی!
اما این مشکلات در لینوکس وجود نداره و طیف وسیعی از سخت افزار ها در لینوکس پشتیبانی میشوند،به همراه درایور های رایگان!و حملات متنوع واسه این کار که میتونی در لینوکس پیاده سازی کنی که در ویندوز امکان پذیر نیست!
من لینوکس BackTrack رو پیشنهاد میکنم.
موفق باشید.
3 کاربر از T0RNAD0 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
خیلی ممنون از راهنمایی تون پس من باید یه لینوکس بریزم!!
حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟ خیلی دوست دارم بدونم آقای جاناتان چی میگن؟ یا مدیران محترم انجمن!!
خواهش میکنم کمک کنید
باسلام خدمت تمامي دوستان خوب
اینترنت های وایرلس محدودیتی که دارند این هست که برخی از آنها پسوورد دارند و امکان نفوذ برای آن ها وجود ندارد.نرم افزاری که امروز مشاهده می فرمایید نرم افزاری می باشد که این امکان را به شما می دهد تا بوسیله ی آن کلید رمز اینترنت وایرلس را بیابید.این نرم افزار در بسیاری از مکان ها کاربرد دارد و به شما بسیار کمک خواهد کرد.
This software will instantly recover all WEP keys and wireless network passwords that have been stored on your computer.
To get started, click “Find Wireless WEP Keys”. It will then display the adapter GUID and all
recovered information associated with it including the wireless network name (SSID), the encryption type (WEP 40,
WEP 104, or WPA-PSK), and the WEP key associated with each network. At the bottom of the screen you can see the
name of your current Ethernet adapter, the total Kb sent and received during the current Windows session, and the
current down/up throughpu
این برنامه جزء برنامه های هــــک قرار می گیرد به همین دلیل به عنوان تروجان شناخته می شود البته این ویروس یابی سلیقه ای است به عنوان مثال ناد این برنامه را ویروس نشناخته ولی نورتون و كاسپر شناخته است بهترین معیار استفاده از virustotal می باشد
Wireless H@cking Live برنامه استفاده شده توسط F.B.I امری
WiFiSlax - Wireless H@cking Live (F.B.I. using version)
این برنامه توسط پلیس F.B.I برای هک کردن بصورت بی سیم بر روی تمامی سیستمها استفاده میشود
این برنامه قابل استفاده با سی دی در هر مکان و جایی است که شما به ان نیاز دارید شما با این برنامه که قابل رایت بر روی سی دی است لذت و قدرت هگینگ را خواهید فهمید یک هک فوق حرفه ای
با این برنامه شما با استفاده از روشهای منحصر بفرد به تمام سیسمتهای اطرف خود كه بصورت بی سیتم هستند حمله می کنید و در عرض چند دقیقه انها را در تسخیر خود در می اورید.
توضیحات کامل از زبان سازنده و دانلود ان در ادامه همین مطلب امده است این برنامه بصورت حرفه ای برای هگینک وایرلس طرحی شده است .
This version used by the F.B.I. and is for all systems except systems with the Intel B/G wireless cards (IPW2200).
Live CD with all the tools you need to h@ck a WLAN / wireless Access point Linux (Live CD) and OS (runs from CD).
WEP H@cking - The Next Generation
WEP is an encryption scheme, based on the RC-4 cipher, that is available on all 802.11a, b and g wireless products. WEP uses a set of bits called a key to scramble information in the data frames as it leaves the access point or client adapter and the scrambled message is then decrypted by the receiver.
Both sides must have the same WEP key, which is usually a total of 64 or 128 bits long. A semi-random 24 bit number called an Initialization Vector (IV), is part of the key, so a 64 bit WEP key actually contains only 40 bits of strong encryption while a 128 bit key has 104. The IV is placed in encrypted frames header, and is transmitted in plain text.
Traditionally, cr@cking WEP keys has been a slow and boring process. An attacker would have to capture hundreds of thousands or millions of packets—a process that could take hours or even days, depending on the volume of traffic passing over the wireless network. After enough packets were captured, a WEP cr@cking program such as Aircr@ck would be used to find the WEP key.
Fast-forward to last summer, when the first of the latest generation of WEP cr@cking tools appeared. This current generation uses a combination of statistical techniques focused on unique IVs captured and brute-force dictionary attacks to break 128 bit WEP keys in minutes instead of hours. As Special Agent Bickers noted, It does'nt matter if you use 128 bit WEP keys, you are vulnerable!
WEP is an encryption scheme, based on the RC-4 cipher, that is available on all 802.11a, b and g wireless products.
WEP uses a set of bits called a key to scramble information in the data frames as it leaves the access point or client adapter and the scrambled message is then decrypted by the receiver.
Both sides must have the same WEP key, which is usually a total of 64 or 128 bits long.
A semi-random 24 bit number called an Initialization Vector (IV), is part of the key, so a 64 bit WEP key actually contains only 40 bits of strong encryption while a 128 bit key has 104.
The IV is placed in encrypted frames header, and is transmitted in plain text.
Traditionally, cr@cking WEP keys has been a slow and boring process.
An attacker would have to capture hundreds of thousands or millions of packets a process that could take hours or even days, depending on the volume of traffic passing over the wireless network.
After enough packets were captured, a WEP cr@cking program such as Aircr@ck would be used to find the WEP key.
Fast-forward to last summer, when the first of the latest generation of WEP cr@cking tools appeared.
This current generation uses a combination of statistical techniques focused on unique IVs captured and brute-force dictionary attacks to break 128 bit WEP keys in minutes instead of hours.
Basic Directions:
1) Boot from cd
2) Get the wep key
3) Write it down
4) Reboot into windows
5) Connect using wep key.
RapidShare:
Part 1:* [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 2: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 3: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 4: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 5: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 6: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
Part 7 : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
باسلام خدمت تمامي دوستان خوب
اینترنت های وایرلس محدودیتی که دارند این هست که برخی از آنها پسوورد دارند و امکان نفوذ برای آن ها وجود ندارد.نرم افزاری که امروز مشاهده می فرمایید نرم افزاری می باشد که این امکان را به شما می دهد تا بوسیله ی آن کلید رمز اینترنت وایرلس را بیابید.این نرم افزار در بسیاری از مکان ها کاربرد دارد و به شما بسیار کمک خواهد کرد.
this software will instantly recover all wep keys and wireless network passwords that have been stored on your computer.
To get started, click “find wireless wep keys”. It will then display the adapter guid and all
recovered information associated with it including the wireless network name (ssid), the encryption type (wep 40,
wep 104, or wpa-psk), and the wep key associated with each network. At the bottom of the screen you can see the
name of your current ethernet adapter, the total kb sent and received during the current windows session, and the
current down/up throughpu
این برنامه جزء برنامه های هــــک قرار می گیرد به همین دلیل به عنوان تروجان شناخته می شود البته این ویروس یابی سلیقه ای است به عنوان مثال ناد این برنامه را ویروس نشناخته ولی نورتون و كاسپر شناخته است بهترین معیار استفاده از virustotal می باشد
اين هم لينك دانلود:
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
عزیز جان نود32 رو آپدیتش کن بعد پست بزن چون نود هم این برنامه رو میگیره و کلا پاکش میکنه.
خیلی ممنون از راهنمایی تون پس من باید یه لینوکس بریزم!!
حالا دوستان دیگه نظری ندارند؟ خیلی دوست دارم بدونم آقای جاناتان چی میگن؟ یا مدیران محترم انجمن!!
خواهش میکنم کمک کنید
دوست عزیز
برای هک وایرلس
1-مطمئن باش باید لینوکس نصب کنی حتی اوبونتو کافیه
2- مشکلات سرور رو با برنامه های مختلف پیدا کن
3-با برنامه هایی مثل Aircrack -ng و Aircrack -ptw
کار کن و با اون WEP یا کلیدهای دیگه رو بزن.
البته اگه سرور درست کانفیگ شده باشه به همین راحتی ها
که بالا نوشته شده نمیتونی کاری کنی و باید دنبال روش های
پیشرفته تر باشی.