Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک > بخش هک > ابزارهای امنیتی و آنالیز سیستم ها

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی امنیت شوید!
به انجمن تخصصی امنیت شبکه گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

نمایش نتیجه های نظرسنجی ها: ایا به نظر شما این کار من از روی قصد بوده یا نه
بله 0 0%
خیر 1 100.00%
رأی دهندگان: 1. نظرسنجی بسته شده است.

موضوع بسته شد

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 12-14-2010, 10:51 PM   #1
dark-spy

dark-spy آواتار ها

View dark-spy's Profile   View dark-spy's Photo Album   Add dark-spy's to Your Contacts   View Social Groups

ای پی اسکنر فارسی

سلام دوستان امروز براتون یه ای پی اسکنر فارسی گذاشتم امید وارم که به کارتون بیاد
تشکر هم فراموش نشه
فایل های پیوست شده
نوع فایل: rar IP Scanner Farsi.rar (91.8 کیلو بایت, 574 نمایش)
dark-spy آنلاین نیست.  
6 کاربر از dark-spy به خاطر این پست تشکر کرده اند :
madridiboy (05-25-2011), mehdi10421 (12-25-2010), mohammadreza777 (09-04-2011), rezaking1 (09-13-2011), sky7 (03-16-2012), vendor (06-18-2011)
تبلیغات
قدیمی 12-15-2010, 08:31 PM   #2
sdsds

No Avatar

View sdsds's Profile   View sdsds's Photo Album   Add sdsds's to Your Contacts   View Social Groups

Thumbs down این برنامه حاوی ویروس خطرناک و بدجوری هستی که منجر به از دست رفتن اطلاعات میشه !!!!!!

نقل قول:
نوشته اصلی توسط dark-spy نمایش پست ها
سلام دوستان امروز براتون یه ای پی اسکنر فارسی گذاشتم امید وارم که به کارتون بیاد
تشکر هم فراموش نشه

عجب ، تشکر هم میخوایی ؟! ، چنان تشکری ازت بکنیم که تا آخر عمرت یادتت نره شیاد !

کامپیوتر خودم بعد از نصب و کار کردن با این برنامه کلا ویروسی و از کار افتاد و کلا دیگه ویندوزم بالا نیومد ، شک کرده بودم به این برنامه.
بعد از نصب مجدد ویندوز و از دست رفتن اطلاعاتم تو سایت ویروس توتال با چهل و خورده ای آنتی ویروس به روز تست کردم ، دیدم بله ، همشون پیام وین 32 ویروس رو میدن! اینجا رو ببینید :

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]

این هم نتیجه اش. چه برخودی با سازنده برنامه dark-spy باید کرد ؟ فحش داد ؟ مسدودش کرد ؟ ازش شکایت کرد ؟
بالاخره باید تاوان پس بده این ویروس نویس که اعتبار اینجا رو از بین می بره و سیستم کاربران رو خراب میکنه و باعث از دست رفتن اطلاعات بقیه میشه!

از کاربران عزیز میخوام قبل از اجرای این برنامه ، فایل اجرایی exe رو خودتون با ویروس توتال چک کنید ، می فهمید چه خبره. در ضمن به هیچ وجه مثل من ، روی برنامه کلیک نکنید که ویندوز و اطلاعاتون بپره و هیچ کاری نتونتید بکنید!

در ضمن از همه ی مدیران میخوام رسیدگی کنند این موضوع رو ، که چند نفر دیگه ویروسی نشن که اعتبار آشیانه زیر سوال بره.

گزارش تخلف ارسال شد.

ویرایش توسط sdsds : 12-15-2010 در ساعت 08:40 PM
sdsds آنلاین نیست.  
قدیمی 12-15-2010, 08:56 PM   #3
dark-spy

dark-spy آواتار ها

View dark-spy's Profile   View dark-spy's Photo Album   Add dark-spy's to Your Contacts   View Social Groups

Post پاسخ

دوست من شما اول یاد بگیر که چه طور باید توی انجمن صحبت کنی اونی که باید مسدود بشه تویی نه من
من این برنامه رو خودم اجرا کردم و هیچ گونه مشکلی نداره
به دینم قسم میخورم که من تا حالا اصلا فکر ویروس نویسی و تروجان نویسی برای تخریب سیستم عامل ها رو نداشتم
بابت ویروس شناخته شدن هم باید بگم که معلومه چون این برنامه کد هاش خیلی شبیه به ویروس پس برو این چیز هایی رو که گفتم یاد بگیر بعد
باز هم تکرار می کنم که شما اول برو حرف زدن رو یاد بگیر

ویرایش توسط dark-spy : 12-15-2010 در ساعت 08:59 PM دلیل: dark-spy
dark-spy آنلاین نیست.  
3 کاربر از dark-spy به خاطر این پست تشکر کرده اند :
asemani49 (12-26-2012), Devil_v9 (12-15-2010), madridiboy (05-25-2011)
قدیمی 12-15-2010, 09:40 PM   #4
sdsds

No Avatar

View sdsds's Profile   View sdsds's Photo Album   Add sdsds's to Your Contacts   View Social Groups

Thumbs down فورا این ویروس خطرناک رسیدگی شود!

نقل قول:
دوست من شما اول یاد بگیر که چه طور باید توی انجمن صحبت کنی اونی که باید مسدود بشه تویی نه من
من این برنامه رو خودم اجرا کردم و هیچ گونه مشکلی نداره
به دینم قسم میخورم که من تا حالا اصلا فکر ویروس نویسی و تروجان نویسی برای تخریب سیستم عامل ها رو نداشتم
بابت ویروس شناخته شدن هم باید بگم که معلومه چون این برنامه کد هاش خیلی شبیه به ویروس پس برو این چیز هایی رو که گفتم یاد بگیر بعد
باز هم تکرار می کنم که شما اول برو حرف زدن رو یاد بگیر
کامپیوتر خودم بعد از اجرای این برنامه داغون شد دروغگوووووووووووووووووووو ووووووو ، فقط چند دقیقه زمان برد.
می فهمی ؟ جای عذرخواهی تازه دفاع هم میکنی؟

خوب اشکالی نداره مسدود بشی می فهمی اینجا جای ویروس گذاشتن و کامپیوتر خراب کردن نیست. اشتباه فرض کردی ملت رو ، خودتی.

تو یاد بگیر قوانین رو بخونی که ویروس نزاری کامپیوتر مردم و کاربرا رو داغون کنی ، اعتبار آشیانه رو زیر سوال ببری.

ملت از پشت کوه که نیومدن ، عقل دارند ، شعور دارند ، این برنامه همون انرجی اسکنر هست که با تغییر در کدهاش و فارسی کردن گزینه هاش ، ویروسی کردنشه و به خورد ملت فارسی زبان دادن.

مدیرا قضاوت میکنن کی راست میگه ، شما که ویروس خطرناک گذاشتی و کامپیوتر من داغون شد و اعتبار آشیانه رو زیر سوال بردی ، یا من که اومدم واقعیت و حقیقت رو با صدای بلند گفتم تا بقیه مثل من ویروسی نشن ، مدیرا خودشون چک میکنن ، سایت ویروس توتال هم هست ، بالاخره آنتی ویروس هم دارن.

ماه پشت ابر نمی مونه ! همه چی معلوم میشه.

ببین برو این حرفا رو به کسی بزن که تو سیستمش هنوز اجرا نکرده !

کسی شک داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ برنامه رو اجرا کنه چند تا آی پی هم سرچ کنه کامپیوترش با ویندوزش و اطلاعاتش میپره و دیگه بالا نمیاد.

تو اگه اینجا بودی حرف زدن رو یادتت میدادم که دیگه با سیستم مردم بازی نکنی.

مدیرا کجا هستند که این آقا داره ملت رو بیشتر ویروسی میکنه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
sdsds آنلاین نیست.  
قدیمی 12-15-2010, 10:18 PM   #5
dark-spy

dark-spy آواتار ها

Lightbulb پاسخ

ببین دوست من دوباره دارم بهت تذکر می دم درست صحبت کن
بعدش هم من خودم این رو اجرا کردم اما هیچ اتفاقی روی سیستمم انجام نشد
بعدش هم حدود50 نفر این نرم افزار رو دریافت کردند چرا شما کاربر مثلا محترم اعتراض می کنی
دیگه هم اصلا جوابت رو نمی دوم
راستی یه کلاس املا هم برو پر توی نوشت هات قلت املایی
جواب ابلهان خاموشی است
از مدیران هم خواهش می کنم هم جواب این کاربر رو بدند هم این تاپیک رو بن کنند

ویرایش توسط dark-spy : 12-15-2010 در ساعت 10:22 PM دلیل: dark-spy
dark-spy آنلاین نیست.  
از dark-spy به خاطر این پست تشکر کرده اند :
madridiboy (05-25-2011)
تبلیغات
قدیمی 12-15-2010, 10:42 PM   #6
delphidark

delphidark آواتار ها

View delphidark's Profile   View delphidark's Photo Album   Add delphidark's to Your Contacts   View Social Groups

فایل مورد نظر آلوده به Win32/Virut.NBI هست که تاریخ انتشارش سال 2009 هست

خیلی خنده داره که بیای تو یک سایت هک و امنیت و ابزار هک دانلود کنی اما یه آنتی ویروس آپدیت رو سیستمت نداشته باشی ...

از طرف دیگه اما dark-spy چه نفعی میبره از انتشار یه ویروس سوخته !
اگه spy ware بود باز یه چیزی ...

به هر حال به نظرم شما زود قضات کردین...
delphidark آنلاین نیست.  
از delphidark به خاطر این پست تشکر کرده اند :
sdsds (12-15-2010)
قدیمی 12-15-2010, 10:53 PM   #7
Erfan_vB

Erfan_vB آواتار ها

View Erfan_vB's Profile   View Erfan_vB's Photo Album   Add Erfan_vB's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
ببین دوست من دوباره دارم بهت تذکر می دم درست صحبت کن
بعدش هم من خودم این رو اجرا کردم اما هیچ اتفاقی روی سیستمم انجام نشد
بعدش هم حدود50 نفر این نرم افزار رو دریافت کردند چرا شما کاربر مثلا محترم اعتراض می کنی
دیگه هم اصلا جوابت رو نمی دوم
راستی یه کلاس املا هم برو پر توی نوشت هات قلت املایی
جواب ابلهان خاموشی است
از مدیران هم خواهش می کنم هم جواب این کاربر رو بدند هم این تاپیک رو بن کنند
حداقل میخوای تروجان بدی حرفه ای تر این کار رو بکن عزیزم
فایل شما آلوده هست
ایکون angr.y ip scanner هم گذاشته بودی آفرین
ولی به نظرم بایند شده با تروجان
دوستان دانلود نکنید تا مدیرا رسیدگی کنند

ویرایش توسط Erfan_vB : 12-15-2010 در ساعت 10:55 PM
Erfan_vB آنلاین نیست.  
از Erfan_vB به خاطر این پست تشکر کرده اند :
sdsds (12-15-2010)
قدیمی 12-15-2010, 10:57 PM   #8
sdsds

No Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط delphidark نمایش پست ها
فایل مورد نظر آلوده به Win32/Virut.NBI هست که تاریخ انتشارش سال 2009 هست

خیلی خنده داره که بیای تو یک سایت هک و امنیت و ابزار هک دانلود کنی اما یه آنتی ویروس آپدیت رو سیستمت نداشته باشی ...

از طرف دیگه اما dark-spy چه نفعی میبره از انتشار یه ویروس سوخته !
اگه spy ware بود باز یه چیزی ...

به هر حال به نظرم شما زود قضات کردین...
اگه آنتی ویروست رو برای کارهات غیر فعال کنی و یه دفعه این فایل کثیف یه نفر رو اجراش کنی و کامپیوترت داغون بشه اطلاعاتت پاک بشه ، صد مرتبه بدتر درباره کاربر dark-spy قضاوت میکنی.

حالا جالب اینه که هنوز داره دفاع میکنه و میگه ویروسی نیست چیزی نمیشه !!!!!!!!!!!!!!

فایل مورد نظر آلوده به Win32/Virut.NBI هست که تاریخ انتشارش سال 2009 هست ، باید از خودش پرسید چه نفعی می بره ؟ حتما یه چیزی هست دیگه.
sdsds آنلاین نیست.  
قدیمی 12-15-2010, 10:59 PM   #9
dark-spy

dark-spy آواتار ها

!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ویرایش توسط dark-spy : 12-15-2010 در ساعت 11:21 PM دلیل: !!!!!!!1
dark-spy آنلاین نیست.  
از dark-spy به خاطر این پست تشکر کرده اند :
madridiboy (05-25-2011)
قدیمی 12-15-2010, 11:01 PM   #10
sdsds

No Avatar

نقل قول:
نوشته اصلی توسط erfan_vb نمایش پست ها
حداقل میخوای تروجان بدی حرفه ای تر این کار رو بکن عزیزم
فایل شما آلوده هست
ایکون angr.y ip scanner هم گذاشته بودی آفرین
ولی به نظرم بایند شده با تروجان
دوستان دانلود نکنید تا مدیرا رسیدگی کنند
دمت گرم دوست عزیزم که اعلام کردی بقیه بدونن. این کاربر فکر میکنه بقیه نمی فهمن! فکر میکنه خیلی زرنگه!

دقیقا برنامه انرجی آیپی اسکنر هست که مثلا فارسی شده به علاوه اینکه ویروسی هم شده.

همه دارن متوجه میشن ، دیگه همه فهمیدن ، دستت رو شد ؟ حالا مدیرا اومدن سر وقتت دیگه یاد میگیری برای مردم ویروس نزاری !
sdsds آنلاین نیست.  
تبلیغات
قدیمی 12-15-2010, 11:04 PM   #11
sdsds

No Avatar

خیلی دیر عذرخواهی کردی خیلی دیر!!!!!!!! ویندوز من و اطلاعاتم پاک شد به خاطر برنامه !

نقل قول:
سلام دوستان
ببخشید من از این موضوع اگاه نبودم که فایل ویروسی است و ویروس کش من هم اون رو به ویروس نشناخته بود
من یه عذر خواهی به تمامی عزیزان اشیانه بده کارم و اصلا قصد انتشار ویروس رو نداشتم
از مدیران محترم خواهش می کنم این تاپیک رو پاک کنند
باز هم معذرت می خواهم
حالا دیگه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تا الان که داشتی با من جر و بحث میکردی ؟ دفاع میکردی از کارت ؟ الان عذرخواهی میکنی ؟ الان میگی ببخشید ؟
الان میگی آگاه نبودی ؟

حالا که کامپیوتر من و اطلاعاتش پرید ؟ خودتت جای من بودی چیکار میکردی؟ هان ؟ بگو چه برخوردی باید باهات انجام بدم ؟
sdsds آنلاین نیست.  
قدیمی 12-15-2010, 11:58 PM   #12
eychenz

eychenz آواتار ها

View eychenz's Profile   View eychenz's Photo Album   Add eychenz's to Your Contacts   View Social Groups

eychenz به  ICQ ارسال پیام eychenz به Yahoo ارسال پیام فرستادن پیام با Skype به eychenz
اینجا رو با سرکوچتون اشتباه نگیرید!
دو اخطار داده شد و قفل
dark-spy (12-15-2010), Devil_v9 (12-16-2010), HACKER 2012 (01-07-2012), mehdi10421 (12-25-2010), rezapolad (12-16-2010), sdsds (12-16-2010)
تبلیغات
موضوع بسته شد

کلید واژه ها
فارسی, پی, ای, اسکنر

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: