سلام
چطوری میتونم رو مودم وایرلس رمز عبور قرار بدم
خواهش میکنم کمک کنید خیلی برام مهمه واحد کناریمون داره از اینترنتم استفاده و دانلود میکنه
مدل مودم= DSL-2640u
من با این مودم کار نکردم ولی SETUP بیشتر مودم ها مثل همه .برای این کار وارد صفحه setup شو . حالا وارد قسمت WIRELESS و بعد MANUAL SETUP شو. در این قسمت تمام تنضیماتو می تونی انجام بدی. هم میتونی برای WIRELESS پسورد بزاری هم میتونی سیگنال وایرلستو مخفی کنی. راستی برای پسورد از WPE2 استفاده کن. بهتره. BYE
سلام دوست عزیز
مدل مودم منم مثل شماست
ببین شما اول سی دی مودم رو میزاری بعد زبان فارسی رو انتخاب میکنی بعد تنظیمات اینترنت رو درست میکنی
مرحله بعد هم از شما یوزر و پسور ADSL رو می خواد و مرحله بعد هم میگه یک اسم به کانکشن بده که به طور پیشفرض همون D-link هست که شما می تونید عوض کنید ودر قسمت پایین نوشته که خودش به طور پیش فرض رو گزینه none هست که شما میای رو گزینه سومی و بعد یک پسورد میدی
البته گزینه سومی امنیتش بیشتره مثلا کسی نمی تونه شانسی حدس بزنه
که تعداد کاراکتری های پسور از 8 کمتر نباید باشه
اگه به مشکلی برخوردید بگو تا برات فیلم درست کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]آموزش
سلام دوست عزیز
مدل مودم منم مثل شماست
ببین شما اول سی دی مودم رو میزاری بعد زبان فارسی رو انتخاب میکنی بعد تنظیمات اینترنت رو درست میکنی
مرحله بعد هم از شما یوزر و پسور adsl رو می خواد و مرحله بعد هم میگه یک اسم به کانکشن بده که به طور پیشفرض همون d-link هست که شما می تونید عوض کنید ودر قسمت پایین نوشته که خودش به طور پیش فرض رو گزینه none هست که شما میای رو گزینه سومی و بعد یک پسورد میدی
البته گزینه سومی امنیتش بیشتره مثلا کسی نمی تونه شانسی حدس بزنه
که تعداد کاراکتری های پسور از 8 کمتر نباید باشه
اگه به مشکلی برخوردید بگو تا برات فیلم درست کنم
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]آموزش
سلام .من هم توي اينكارمبتدي هستم ولي چون ديدم اساتيد به اين موضوعات پيش پاافتاده توجه نميكنند
تجربياتم رانوشتم
شما اينترنت اكسپلورر را باز كن آنجا كه آدرس سايتها را واردميكني (تولباربالا)بجاي [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
بنويس 192.168.1.1 واينتركن صفحه اي باز ميشه و يوزرنيم وپسورد ميخواد هر دو را adminبنويس واينتر كن
حالا واردتنظيمات مودم شده اي سمت چپ wirelessراانتخاب كن ورويش دابل كليك كن مقابل ssidميتوني بجاي
dlinkهراسمي را واردكني باز سمت چپ روي securityدابل كليك كن.اينجا گزينه wep Encryption
راEnabledانتخاب كن مقابل current key تعداد رمزها را ازيك تا چهار ميتوني انتخاب كني كه يكي باشه
بهتره وزير آن مقابل network key يك رمز سيزده رقمي واردنموده وسپس پايين صفحه گزينه save/apply
را بزن.بعد از بستن پنجره حالا هركس بخواهد به مودم شمااز طريق وايرلس وصل شود بايد اين رمز را داشته باشد.
شما وارد 192.168.1.1 بشويدتنظيمات راخودتان انجام خواهيدداد.مثلا يوزرنيم وپسورد راعوض كنيدوسايرتنظيمات.ازخرابكا ي هم
نترسيد چون بافشردن 15يا20 ثانيه اي شاسي ريست كه كنار كليد پاورمودم قرار داردوداخل سوراخ ميباشد تمام تنظيمات به حالت
اول ياكارخانه درخواهد آمد.ازكنجكاوي بجاي ترس لذت ببريد!مسلم است پسوردبايدچيزي باشدكه ديگران نتوانند راحت حدس بزنند .