در این تاپیک آموزش های fb ، مشکلات و سوالات ، اکانت های هک شده و ..... قرار خواهد گرفت..
قوانین تاپیک :
1 . قبل از پست دادن حتما قوانین آشیانه را رعایت کنید.
2 . خواهش میکنم پست اسپم ندید
3 . از توهین به یکدیگر جدا خودداری کنید
4 . درخواست هک نکنید
5 . اکانت هایی که پسوردشون قرار داده شده ، دیفیس نکنید و پسورد رو عوض نکنید
6 . توی استفاده از کلماتی که ف ی ل ت ر هست خیلی دقت کنید !
7. به هیچ عنوان اکانت های ایرانی را هک نکنید و در این تاپیک قرار ندهید.
ویرایش توسط ™ ®Senato : 12-03-2011 در ساعت 03:12 PM
53 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
یکی از مهمترین بحثهای داغ محافل آیتی در این روزها، خبر راهاندازی سرویس ایمیل فیس بوک است. فیس بوک با بیش از 500 میلیون کاربر، بزرگترین شبکه مجازی اجتماعی دنیای اینترنت است و اینک قصد دارد با راهاندازی سرویس ایمیل خود، به بزرگترین ارائهدهنده سرویس خدمات ایمیل رایگان دنیای اینترنت نیز تبدیل شود. مسلماً در صورتی که فیس بوک موفق شود برای هر کاربر خود یک حساب ایمیل باز کند، تعداد کاربرانش از تعداد کاربران سرویسهای ایمیل شرکت مایکروسافت، گوگل و یاهو نیز بیشتر خواهد بود. این موضوع بیش از پیش عظمت این موضوع را نمایان میکند. در حال حاضر، هنوز سرویس ایمیل فیس بوک راهاندازی نشده است اما شما میتوانید دعوت نامه این سرویس ایمیل را از هماکنون درخواست کنید تا جز اولین افرادی باشید که سرویس ایمیل فیس بوک را تجربه میکنند. در این ترفند قصد داریم نحوه دریافت دعوت نامه سرویس ایمیل فیس بوک را برای شما بازگو کنیم.
برای این کار:
ابتدا وارد حساب کاربری خود در فیس بوک شوید.
سپس توسط مرورگر خود به آدرس زیر بروید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
در پایین صفحه، بر روی دکمه سبز رنگ با عنوان Request Invite کلیک نمایید.
کار تمام است و شما جزء اولین نفراتی خواهید بود که دعوت نامه به ایمیلتان ارسال خواهد شد.
18 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
دیگر نگران هک شدن اکانت فیس بوک نباشید | رمز عبور موقت برای فیس بوک
به گزارش فیس بوک برای برطرف کردن نگرانی کاربران از ورود به سیستم این سایت از رایانه*های عمومی با استفاده از کلمه عبور همیشگی، ویژگی “کلمه عبور موقت” را معرفی کرد.
این سرویس به تدریج برای تمامی کاربران فیس بوک عرضه می*شود و تا چند هفته آینده برای کاربران این سایت شبکه اجتماعی در سراسر جهان موجود خواهد بود.
کاربران باید برای استفاده از این سرویس شماره تلفن همراهشان را به اشتراک فیس بوک خود وارد کنند و از تلفن خود پیام کوتاهی که حروف otp در آن نوشته شده به شماره ۳۲۶۶۵ ارسال کنند. فیس بوک کلمه عبور موقتی را به تلفن آنان ارسال می*کند که به مدت ۲۰ دقیقه قابل استفاده است.
هدف از راه*اندازی این سرویس حمایت از کاربران این شبکه اجتماعی از هک شدن و به سرقت رفتن کلمه عبور اشتراک فیس بوک آن*هاست. با استفاده از کلمه عبور موقت در رایانه*های عمومی مانند هتل*ها و کافی*نت*ها، برنامه*های کی لاگر تنها کلمه عبور موقت را ضبط می*کنند که نمی*تواند مجددا استفاده شود.
فیس بوک طی چند سال گذشته با فعالیت*های کلاهبرداران اینترنتی که کاربران این سایت را هدف قرار می*دهند، روبه*رو بوده است زیرا این خلافکاران همواره راه*های جدیدی برای سوءاستفاده از این شبکه اجتماعی می*یابند.
فیس بوک ماه گذشته نیز راه*های جدیدی را برای کاربرانش معرفی کرده بود که به آن*ها امکان می*دهد بررسی کنند چه رایانه هایی برای ورود به اشتراک آن*ها مورد استفاده قرار گرفته*اند و از راه دور دستگاه*هایی را که نباید به اشتراک آن*ها دسترسی داشته باشند، لاگ اوت کنند.
19 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
طبق آمار منتشر شده در ماه مارس 2010، تعداد کاربران سایت Facebook از مرز 400 میلیون کاربر نیز گذشت. این رقم خیره کننده و تبدیل فیسبوک به دومین سایت جهان بر اساس رتبهبندی جهانی الکسا، گواهی از آن میدهد که فیسبوک در حال تبدیل به چیزی فراتر از یک شبکه اجتماعی معمولی است. با این حال ممکن است شما به عنوان یک کاربر از عضویت خود در این سایت پشیمان شده باشید. در صورتی که به هر دلیلی قصد دارید تا به فعالیت خود در فیسبوک پایان دهید میتوانید حساب کاربری یا پروفایل خود را در فیسبوک غیرفعال کرده و یا حتی آن را حذف کنید. در این ترفند قصد داریم به معرفی نحوه انجام این کار بپردازیم. برای غیرفعال کردن حساب کاربری خود در فیسبوک:
ابتدا به حساب کاربری خود وارد شوید.
بر روی دکمه Account در بالا سمت راست صفحه کلیک کنید و Account Settings را انتخاب نمایید.
در صفحه بعدی، آخرین گزینه موجود Deactivate Account است. بر روی گزینه deactivate کلیک نمایید.
در صفحه بعد شما بایستی دلیل برای این کار خود انتخاب نمایید و یا در صورت تمایل توضیحی در قبال این کار بنویسید.
با انتخاب Deactivate My Account حساب کاربری شما غیرفعال خواهد شد.
دقت کنید حتی پس از غیرفعال کردن حساب کاربری، دوستان شما همچنان امکان دعوت شما و یا برچسب زدن نام شما در تصاویر را دارند. با انتخاب گزینه Email opt out در صفحه غیرفعال کردن حساب کاربری، ایمیلهای مربوط به این وقایع برای شما ارسال نخواهد شد.
همچنین هر زمان نیز که بخواهید میتوانید با طی مجدد این مسیر، حساب کاربری خود را فعال یا Active کنید.
اما برای حذف کامل حساب کاربری در فیسبوک:
پس از ورود به حساب کاربری خود به لینک زیر مراجعه کنید: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
با انتخاب گزینه Submit درخواست حذف حساب کاربری شما ارسال میشود.
دقت کنید با این کار به هیچ وجه امکان بازیابی حساب کاربری نیست، در نتیجه با اطمینان کامل این کار را انجام دهید، نه وقتی جوگیر هستید!
18 کاربر از اعزرائیل به خاطر این پست تشکر کرده اند :
نرم افزار Symabook Lite v1.01 ، نرم افزار مفیدی برای موبایل است که در این پست از کمیاب آنلاین منتشر نموده ایم.بوسیله این نرم افزار شما میتوانید به فیس بوک متصل شوید و با دوستانتان ارتباط برقرار کنید .این نرم افزار را می توانید بر روی گوشی های نوکیا سری ۶٠ ورژن ٣ و ۵ نصب نموده و لذت ببرید.
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
پسورد: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
14 کاربر از اعزرائیل به خاطر این پست تشکر کرده اند :
سلام دوستان
نرم افزاری که بهتون معرفی میکنم یک ریموت کنترل بسیار قوی برای اعضای شبکه اجتماعی فیــــــــــس بوکFacebook محسوب میشه و بسیاری از کارها مانند نوشتن روی دیوار دیگران و دعوت نامه فرستادن و پیغام خصوصی فرستادن و ...رو براتون انجام میده و قابلیت های زیاد دیگه ای داره که من هنوز تست نکردم.اما اون قابلیتی که من و اینترنت مارکتر ها ازش استفاده می کنند قدرت ارسال دعوت نامه و عضوگیری این برنامه در حد بالاست.بهتون توصیه می کنم حتما تستش کنید و اگر به دردتون خورد اینجا پست بدید و اگر هم اشکال یا سوالی داشتید بازم اینجا مطرح کنید .
26 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
نرم افزار جالب و كاربردي Facebook Chat+Push , كه يك برنامه كارآمد و جالب براي كساني كه در سایت facebook به گفتگو و چت میپردازند میباشد.كه از ويژگي هاي اين برنامه جالب ميتوان به چت و گفتگو آنلاین , ذخیره چت , ورود خودکار به حساب کاربری , دریافت پیام های جدید , صدا و ویبره برای پیغام جدید , قابلیت دیدن پروفایل دوستان , ارسال مکان حال حاظر شما و کارای ساده و محیطی زیبا اشاره كرد.
قابل اجرا برروي تمام گوشي هاي Apple: iPhone, iPod touch, and iPad.
37 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
درود !
واقعا پست قبلی من ارزش یه تشکر رو نداشت ؟؟
من بخاطر این تاپیک تا الان که ساعت 4:45 هست بیدارم ولی استقبالی از تاپیک ندیدم .......
اشکال نداره !!
خواستم یه هشدار بهتون بدم که موقع چت توی ف ی س ب و ک هرگز به لینک هایی که واستون میفرستن نرین که احتمال ویروسی بودنشون زیاده .....
این عکسو ببینید تا متوجه بشد :
بدرود
46 کاربر از Mast3rJ0int به خاطر این پست تشکر کرده اند :
درود !
واقعا پست قبلی من ارزش یه تشکر رو نداشت ؟؟
من بخاطر این تاپیک تا الان که ساعت 4:45 هست بیدارم ولی استقبالی از تاپیک ندیدم .......
اشکال نداره !!
خواستم یه هشدار بهتون بدم که موقع چت توی ف ی س ب و ک هرگز به لینک هایی که واستون میفرستن نرین که احتمال ویروسی بودنشون زیاده .....
این عکسو ببینید تا متوجه بشد :
بدرود
Mast3rJ0int جان اگر اکانتمون lock شود باید چیکار کنیم...؟
1 ماه پیش یه اکانت زدم چند روز بعدش Lock شد...
تا حالا هنوز باز نمیشه
میشه بگی باید چیکار کنم
5 کاربر از ™ ®Senato به خاطر این پست تشکر کرده اند :
Mast3rJ0int جان اگر اکانتمون lock شود باید چیکار کنیم...؟
1 ماه پیش یه اکانت زدم چند روز بعدش Lock شد...
تا حالا هنوز باز نمیشه
میشه بگی باید چیکار کنم
درود !
دوست عزیز شاید اون طرفی که هکش کردی گزارش داده که اکانت هک شده و ف ی س ب و ک هم اکانت رو لاک کرده که اگه اینجوری باشه دیگه باز نمیشه !
شاید هم شما وقتی پسورد رو عوض کردی لاک شده ! ( البته اون حداکثر تا 24 ساعته )
شاید هم اکانت deactive شده باشه !
بدرود !
10 کاربر از Mast3rJ0int به خاطر این پست تشکر کرده اند :
درود !
دوستان یه فیلم براتون آماده کردم که امیدوارم مفید باشه !
توی این فیلم یاد میگیرید که چجوری با حدس زدن info ف ی س ب و ک هک کنید !
دیدن فیلم خالی از لطف نیست !
درضمن لازم میدونم که از تمامی کسانی که در این تاپیک فعالیت میکنند تشکر کنم !
بدرود !
57 کاربر از Mast3rJ0int به خاطر این پست تشکر کرده اند :
درود !
دوستان گفتم برای این که تاپیک بهتر بشه و الکی شلوغ نشه ، از این به بعد تمام سوالات خود رو در این تاپیک مطرح کنید که هم سریع تر جواب بگیرید هم این تاپیک خراب نشه .........