Train

بازگشت   انجمن گروه آشیانه - آموزش امنیت و راه های مقابله با هک > فعالترین انجمن ها > سوال و جواب های عمومی > سوال و جواب های امنیت سیستم های شخصی

به راحتی یکی از اعضای انجمن تخصصی امنیت شوید!
به انجمن تخصصی امنیت شبکه گروه آشیانه خوش آمدید - شما می توانید در کمتر از 1 دقیقه به صورت رایگان به عضویت انجمن در بیایید و از تمام امکانات آن استفاده کنید.

نام کاربری: پسورد: تکرار پسورد: ایمیل: تکرار ایمیل:

سوال تصادفی
  موافقم با قوانین انجمن 

آخرین پست های انجمن

پاسخ

ابزارهای موضوع رتبه تاپیک نحوه نمایش
قدیمی 04-06-2011, 02:07 PM   #1
adel_ala

No Avatar

View adel_ala's Profile   View adel_ala's Photo Album   Add adel_ala's to Your Contacts   View Social Groups

adel_ala به Yahoo ارسال پیام
Question فراموش کردن پسورد ویندوز 7

با سلام خدمت استاید محترم

یه سوال داشتم و میخواستم بدونم اگه پسورد یوزر اکانت رو فراموش کردم چطوری وارد سیستم بشم ممنون.

ویرایش توسط adel_ala : 04-06-2011 در ساعت 02:08 PM دلیل: غلط املایی
adel_ala آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
قدیمی 04-06-2011, 02:28 PM   #2
Ravager

No Avatar

View Ravager's Profile   View Ravager's Photo Album   Add Ravager's to Your Contacts   View Social Groups

Lightbulb

سلام به adel_ala

می تونی از Hiren's.BootCD استفاده کنین که دارای password changer هست.

در صورت نیاز به کمک برای استفاده از این نرم افزار و لینک دانلود خود نرم افزار پ.خ بدهید تا راهنمایی کنم.

همه در آخر به [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] برمي گردند

ویرایش توسط Ravager : 04-06-2011 در ساعت 02:32 PM
از به خاطر این پست تشکر کرده اند :
M.H.1992 (12-06-2011)
قدیمی 04-06-2011, 04:17 PM   #3
Xei

No Avatar

View Xei's Profile   View Xei's Photo Album   Add Xei's to Your Contacts   View Social Groups

Xei به MSN ارسال پیام
پسورد ویندوز

آخه.... دلم سوخت
خوب چرا پسوردی میذاری که یادت بره
به هر حال ما گول خوردیم
پسورد های ویندوز به صورت کد شده توی فایل SAM وجود دارند این فایل تو ویندوز محافظت میشه و باید از طریق CD لایو لینوکس یا دیسک Startup و یا CD نصب ویندوز 98 و ... این فایل رو کپی کنی بعد رو یک کامپیوتر دیگه کرک کنی.
لینک زیر هم میتونه کمکت کنه:
کد PHP:
http://www.pmabox.com/blog/60-ubuntu-crack-a-hack-win7-user-passwords-a-files 
این روش یافتن پسورده اما اگه واقعا کامپیوتر خودته برنامه هایی هست که پسورد رو RESET می کنه
Xei آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
از Xei به خاطر این پست تشکر کرده اند :
M.H.1992 (12-06-2011)
قدیمی 04-06-2011, 07:54 PM   #4
mikili

mikili آواتار ها

View mikili's Profile   View mikili's Photo Album   Add mikili's to Your Contacts   View Social Groups

میتونی این کاری که میگم کنی :
با یه لینوگس وارد شو و فایل utilman.exe رو در system32 رینیم کن
بعد اسم cmd.exe رو بزار utilman.exe
بعد برو تو ویندوز و وقتی پشت لوگین گیر کردی
windows+u رو بزن
cmd میاد بالا بعد یوزر رو ادد کن
موفق باشید
mikili آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
2 کاربر از mikili به خاطر این پست تشکر کرده اند :
M.H.1992 (12-06-2011), Xei (12-11-2011)
قدیمی 01-05-2012, 11:04 PM   #5
akbartrojan

No Avatar

View akbartrojan's Profile   View akbartrojan's Photo Album   Add akbartrojan's to Your Contacts   View Social Groups

akbartrojan به Yahoo ارسال پیام
یکی از مشکلات رایج در ارتباط با امنیت در ویندوز ۷ بازیابی مجدد رمز فراموش شده و عبور کردن از پسورد فعلی ویندوز است،در ادامه روشی بسیار آسان و بدون نیاز به نرم افزار را معرفی میکنیم.

شما برای اینکار فقط نیاز یک سی دی ویندوز ۷ دارید،ابتدا DVD ویندوز را در داخل درایو سیستم خود قرار دهید و سیستم خود را از روی DVD بوت کنید.پس از بالا آمدن صفحه نصب ویندوز، در پایین پنجره گزینه Repair your computer را انتخاب کنید.

سپس در پنجره بعدی گزینه Command Prompt را از پایین انتخاب کنید.

پس از باز شدن پنجره cmd ما نیاز داریم از فایلی را که قرار است برای ورود به ویندوز دستکاری کنیم در محلی دیگری بکاپ بگیریم.برای اینکار دستور زیر را تایپ کنید:

copy c:\windows\system32\sethc.exe c:\

حلا فقط کافیست فایل اجرایی cmd را کپی کنیم،برای اینکار دستور زیر را تایپ کنید:

copy c:\windows\system32\cmd.exe c:\windows\system32\sethc.exe

سیستم خود را ریستارت کنید و بگذارید به صورت عادی ویندوز لود شود.

زمانی که صفحه خوش آمد گویی و در خواست پسورد را مشاهد کردید دکمه Shift کیبورد را ۵ بار فشار دهید تا پنجره command prompt در حالت administrator نمایش داده شود.

حال زمان عوض کردن پسورد ویندوز است،دستور زیر را تایپ کنید:

net user geek MyNewPassword

توجه:به جای geek باید نام کاربری و یندوز خود و به جای MyNewPassword پسورد جدیدی را که میخواهید جایگزین پسورد فعلی شود تایپ کنید.

اکنون میتوانید با پسورد جدید براحتی وارد ویندوز شوید.

در آخر باید فایل اصلی sethc.exe را که از آن بکاپ گرفته ایم را جایگزین فایل فعلی کنیم.کافیست دوباره سیستم خود را از سی دی وی ویندوز بوت کنید و زمانی که بعد از قسمت Repair your computer پنجره cmd نمایش داده شد دستور زیر را برای جایگزینی تایپ کنید:

copy c:\sethc.exe c:\windows\system32\sethc.exe

در آخر سیتم خود را ریستارت کنید.

[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]سر بزنيد
akbartrojan آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
از akbartrojan به خاطر این پست تشکر کرده اند :
Action (03-03-2012)
تبلیغات
قدیمی 01-06-2012, 12:03 AM   #6
soltan_m63

soltan_m63 آواتار ها

View soltan_m63's Profile   View soltan_m63's Photo Album   Add soltan_m63's to Your Contacts   View Social Groups

Lightbulb حذف تمامی پسوردهای ویندوز مایكروسافت با Windows Password Remover v7.0

آیا شما هم از کسانی بوده اید که بعد از گذاشتن پسورد بر روی ویندوزتان، آنرا فراموش کرده اید؟! آیا تا به حال نیاز به شکستن پسورد ورودی ویندوزهایی همچون XP,Vista,Win7 و .... پیدا کرده اید؟! آیا به خاطر فراموش کردن رمز ویندوز 7 خود مجبور به تعویض آن نشده اید؟! در گذشته نرم افزارهایی برای شکستن چنین پسوردهایی به بازار آمدند، اما آخرین نسخه نرم افزار 7 Windows Password Remover با قدرتی باور نکردنی از عهده تمامی نسخه های مایكروسافت، برآمد. این نرم افزار از ویندوز 7، ویستا، اکس پی، سرور 2003، ویندوز 2000 و.... پشتبانی کامل می کند و آخرین تست این نرم افزار توسط آسان دانلود، روی نسخه نهایی ویندوز 7 Ultimate نصب شده بر روی یک لپ تاپ Dell Latitude D830 و در مد هارد Sata انجام شد که با موفقیت کامل رو به رو شد. نتیجه این تست بیانگر قدرت این نرم افزار و قابل تعمیم در سازگاری کامل با سیستم ها و لپ تاپ های جدید است. ضمنا در این تست تمامی یوزرهای ویندوز قابل مشاهده و تمامی پسوردها قابل حذف بود. از طرفی پسورد Syskey نیز بر روی ویندوز فعال بود که توسط همین نرم افزار، حذف شد.
برای اطلاعات بیشتر این لینک رو باز کنید
کد:
 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
من از این برنامه استفاده کردم جواب داد
soltan_m63 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 03-22-2012, 01:05 PM   #7
nashur

No Avatar

View nashur's Profile   View nashur's Photo Album   Add nashur's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط Xei نمایش پست ها
آخه.... دلم سوخت
خوب چرا پسوردی میذاری که یادت بره
به هر حال ما گول خوردیم
پسورد های ویندوز به صورت کد شده توی فایل SAM وجود دارند این فایل تو ویندوز محافظت میشه و باید از طریق CD لایو لینوکس یا دیسک Startup و یا CD نصب ویندوز 98 و ... این فایل رو کپی کنی بعد رو یک کامپیوتر دیگه کرک کنی.
لینک زیر هم میتونه کمکت کنه:
کد PHP:
http://www.pmabox.com/blog/60-ubuntu-crack-a-hack-win7-user-passwords-a-files 
این روش یافتن پسورده اما اگه واقعا کامپیوتر خودته برنامه هایی هست که پسورد رو RESET می کنه
لینک دانلود کم حجم نرم افزار hirens boot
nashur آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
قدیمی 07-15-2012, 12:56 AM   #8
Vampire73

No Avatar

View Vampire73's Profile   View Vampire73's Photo Album   Add Vampire73's to Your Contacts   View Social Groups

نقل قول:
نوشته اصلی توسط soltan_m63 نمایش پست ها
آیا شما هم از کسانی بوده اید که بعد از گذاشتن پسورد بر روی ویندوزتان، آنرا فراموش کرده اید؟! آیا تا به حال نیاز به شکستن پسورد ورودی ویندوزهایی همچون xp,vista,win7 و .... پیدا کرده اید؟! آیا به خاطر فراموش کردن رمز ویندوز 7 خود مجبور به تعویض آن نشده اید؟! در گذشته نرم افزارهایی برای شکستن چنین پسوردهایی به بازار آمدند، اما آخرین نسخه نرم افزار 7 windows password remover با قدرتی باور نکردنی از عهده تمامی نسخه های مایكروسافت، برآمد. این نرم افزار از ویندوز 7، ویستا، اکس پی، سرور 2003، ویندوز 2000 و.... پشتبانی کامل می کند و آخرین تست این نرم افزار توسط آسان دانلود، روی نسخه نهایی ویندوز 7 ultimate نصب شده بر روی یک لپ تاپ dell latitude d830 و در مد هارد sata انجام شد که با موفقیت کامل رو به رو شد. نتیجه این تست بیانگر قدرت این نرم افزار و قابل تعمیم در سازگاری کامل با سیستم ها و لپ تاپ های جدید است. ضمنا در این تست تمامی یوزرهای ویندوز قابل مشاهده و تمامی پسوردها قابل حذف بود. از طرفی پسورد syskey نیز بر روی ویندوز فعال بود که توسط همین نرم افزار، حذف شد.
برای اطلاعات بیشتر این لینک رو باز کنید
کد:
 [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
من از این برنامه استفاده کردم جواب داد
من از این استفاده کردم، وفتی سیستم با سی دی بالا میاد صفحه ای مثل صفحه نضب ویندوز بالا میاد با نوشته هایی که فک کنم یونانین!!!! میشه یکی کمکم کنه چی کار کنم؟
Vampire73 آنلاین نیست.   پاسخ با نقل قول
تبلیغات
پاسخ

کلید واژه ها
فراموش, کردن, پسورد, ویندوز

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش امتیاز به این موضوع
امتیاز به این موضوع: