با سلام و عرض ادب
یه نرم افزار میخواستم که بتونه اطلاعات داخل فلش رو هک کنه
یعنی هر کی فلشش رو به سیستم متصل کرد بصورت اتوماتیک اطلاعات اونو روی هارد کامپیوتر کپی کنه
ممنون
یا علی
سلام دوست عزیز اول یه سرچ میزدی [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
تشکر یادت نره
12 کاربر از UNHAPPY BOY به خاطر این پست تشکر کرده اند :
سلام
تا جایی که من میدونم نرم افزار AutoUSBCheckSetup هست.که میزارمش.
فقط مشکل اینه که من هیچ کرک یا سریالی واسه این پیدا نکردم. از دوستان میخوام اگه میتونن کمک کنند .
یا اگه امکانش هست کرکش کنن.
3 کاربر از wolf_hunter1366 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
من برنامه سرقت اطلاعات از فلش مموری را خودم نوشته ام.کارکردش حرف نداره و نیاز به هیچ کدی ندارد.کاملاً مخفیانه
عمل میکند . کافی است یکبار برای همیشه روی آن کلیک کنید ، بعد از ان هرفلشی به در گاه USB وصل شود اطلاعات
آن به طور اتوماتیک و مخفیانه بر روی هارد ذخیره میشود و هیچ آنتی ویروسی نموتونه شناسایی کنه. برنامه را میتوانم بسته به درخواست شما تغییر بدهم. هر کسی تمایل داشته باشد میتواند این نرم افزار را خریداری کند. . [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]][/QUOTE
اگه برنامه ای دارید لینکشو بزارید دوستان استفاده کنند تبلیغ محصولات و ایمیلتون و ... ممنوعه ....
پست گزارش شد اسپم ندید تا رسیدگی شه
سلام.
شما که بلدید چرا به داد من نمی رسید.
بابا من تا 2shفرصت دارم من تمام مراحل کپی کردن اطلاعات از فلش به دسک تاپ ونیاز دارم.
من یه آدم پراسترسی هستم.
لطفاً زودتر جواب بدید یه ایمیل هم براتون زدم.
با تشکر
با سلام.
من یه ایمیل به شما فرستادم در رابطه با بند الف که کپی از فلش به هارد ولی هنوز جواب نداید اگه ممکنه تمامی مراحل ساخت شو به من یاد بدید ممنون می شم من فرصت زیادی هم ندارم اگه ممکنه زودتر.
فقط اگه خواستید بگید همه جزئیات برام ایمیل بزنید که به مشکل برنخورم .
خیلی خیلی ممنونم.
با تشکر
Uamour