با سلام
در این اموزش شما نحوه بدست اوردن پسورد وایرلس را خواهید اموخت
برای این هک برنامه های زیر لازمتون میشه و در ضمن اصلا نیازی به لینوکس . بک ترک و از این حرفا نیست
1- برنامه commview for wifi
2- برنامه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]air crack -ng win 1.1
که البته نصب کردن commview for wifi یکم کار میبره چون باید تو سیستم برنامه رو در network adapter ها نصب کنی و درایورش رو بریزی رو کارت وایرلس تا بتونه دیگه ..........
امید وارم لذت ببرید
اینم فیلم اموزش هک کردن وایرلس در ویندوز سون [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
61 کاربر از lord_ma3ter به خاطر این پست تشکر کرده اند :
دوست عزیز شما که زحمت لینک فیلم رو کشیدی،لطفا زحمت لینک دانلود نسخه کرک شده نرم افزار commview for wifi و نحوه نصبش رو هم بکش،چون aircrack تحت ویندوز تنها روی تعداد بسیار بسیار محدودی از کارتهای شبکه جواب می ده.
10 کاربر از l3liTz به خاطر این پست تشکر کرده اند :
اگه می شه در مورد : .....که البته نصب کردن commview for wifi یکم کار میبره چون باید تو سیستم برنامه رو در network adapter ها نصب کنی و درایورش رو بریزی رو کارت وایرلس تا بتونه دیگه ..........
توضیح دهید .چون دقیقا در این مورد من مشکل دارم
4 کاربر از aminbadrkhani به خاطر این پست تشکر کرده اند :
دوستان این برنامه هم مثل ایر کرک فقط و فقط برخی از کارتها رو ساپورت
می کنه هک وایرلس فقط در لینوکس
برای اینکه حسن نیتم رو هم نشون بدم برید به لینک زیر تا ببینید که حرف مفت نمی زنم
اینم لیست آداپتورهایی که این ساپورت می کنه
بهترین سیستم عامل برای هک وایرلس backtrack دست تو همه چی بازه مثلا اگه خوردین به یه استیشن یا یه میکروتیک
اونجا می بینید که این سیستم عامل چقدر قدرت داره تو هر ...
3 کاربر از Unf0rgiven2 به خاطر این پست تشکر کرده اند :
درسته بک ترک عالی هست و بهترین را ه هک وایرلس هست خب اینم یه اموزش در هک کردن تو 7 هست
و نکته که برنامه view wifi فقط در ویندوز 7 نصب میشه [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
خب عزیز من نمیخواد کرکش کنی چون من که کرکشو پیدا نکردم ولی تا 30 روز میتونی استفاده کنی
اول وقتی نصب میکنی خودش بهتون اموزش میده
1- فک کنم باید برای این برنامه pcap نصب شده باشه
2-باید برین تو device manager بعدش تو قسمت network adapter باید 2 تا باشه یکی دیوایس خودتون یکی دیوایس commview
اموزشش هم در قسمت خود help برنامه installation driver guide یه همچین چیزی نوشته اون بزنید
اینم قسمتی از اموزشش مرحله به مرحله [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
من اینتل 5100 دارم که ورژنش 12.4.1.4 و سایت گفته باید بالای 12.4.3.9 باشه تا ساپورت کنه!
یه جاشم اینو گفته:
Do not install "Intel PROSet/Wireless" or "Intel My WiFi" utilities;
که من از سایت اینتل همون ستاپی که Intel PROSet نداره دانلود کردم سپس اجرا کردم ولی وقتی دوباره ورژنو نگاه میکنم همون 12.4.1.4
یه بارم Intel PROSet رو ریختم که درست شد و ورژن تغییر کرد،
من باید اون فایلی که Intel PROSet نداره رو اجرا کنم که برنامه کار کنه،مشکل کجاست؟
باید درایورتو نصب کنی برو تو device manager ببین چه ورزنی هست اگه که خواستی عوضش کنی بزن update بعدش میتونی از اونجا درایوری با ورژن بالاتر نصب کنی.....
نقل قول:
یه بارم Intel PROSet رو ریختم که درست شد و ورژن تغییر کرد،
من باید اون فایلی که Intel PROSet نداره رو اجرا کنم که برنامه کار کنه،مشکل کجاست؟
خب برنامه intelproset رو نصب کن ببین درست میشه
5 کاربر از lord_ma3ter به خاطر این پست تشکر کرده اند :