سلام به تمامی دوستان آشیانه
این برنامه رو که من گذاشتم کار کردن باهاش خیلی راحته و جواب هم داد البته تو آشیانه بود ولی نمیدونم چرا مدیران عزیز به انگلیسی تشریح داده بودن
حالا من آموزش اینو میدم که خیلی راحته
فایل زیپ شده را اکسترکت کنید بعد روی Wkey کلیک کنید تا باز بشه و بعدش برنامه که باز شد روی find wirelees web key کلید کنید تا جستجو کنه بعد از جسجو نام همون وایرلس و پسوردشو میده که به راحتی میتونید استفاده کنید
اگه از این مطلب استقبال بشه بعضی موضوعات دیگه هم هست که اونها رو هم به اشتراک میزارم
منبع:راسخون
ویرایش توسط 5starhacker : 01-09-2012 در ساعت 07:29 AM
دلیل: منبع یادم رفته بود
24 کاربر از 5starhacker به خاطر این پست تشکر کرده اند :
این برنامه رو که من گذاشتم کار کردن باهاش خیلی راحته و جواب هم داد البته تو آشیانه بود ولی نمیدونم چرا مدیران عزیز به انگلیسی تشریح داده بودن
فایل زیپ شده را اکسترکت کنید بعد روی wkey کلیک کنید تا باز بشه و بعدش برنامه که باز شد روی find wirelees web key کلید کنید تا جستجو کنه بعد از جسجو نام همون وایرلس و پسوردشو میده که به راحتی میتونید استفاده کنید
اگه از این مطلب استقبال بشه بعضی موضوعات دیگه هم هست که اونها رو هم به اشتراک میزارم
فایل زیپ شده را اکسترکت کنید بعد روی wkey کلیک کنید تا باز بشه و بعدش برنامه که باز شد روی find wirelees web key کلید کنید تا جستجو کنه بعد از جسجو نام همون وایرلس و پسوردشو میده که به راحتی میتونید استفاده کنید
منبع:راسخون
ضمن تشکر از شما
ولی مطمئنید به همین راحتی هست و این برنامه این قدر قدرت مند هست؟
و خود نرم افزار بی خطر؟
خودتون تست کردید؟
فایل زیپ شده را اکسترکت کنید بعد روی Wkey کلیک کنید تا باز بشه و بعدش برنامه که باز شد روی find wirelees web key کلید کنید تا جستجو کنه بعد از جسجو نام همون وایرلس و پسوردشو میده که به راحتی میتونید استفاده کنید
سلام به همه دوستان
اولا اگه واسه خودم کار نمی داد نمی گفتم که کار میکنه
دوما اگه ویروسی هست باید یقه راسخون رو گرفت من گناهی ندارم فقط خواستم به اشتراک بزارم
ثالثا شما گفتی این هک نیست هک خودش معنی نفوذ رو داره وقتی به یک لن کارت بدون اجازه داخل میشی پس نفوذ کردی
به هر حال از همه معذرت میخوام
سلام به همه دوستان
اولا اگه واسه خودم کار نمی داد نمی گفتم که کار میکنه
دوما اگه ویروسی هست باید یقه راسخون رو گرفت من گناهی ندارم فقط خواستم به اشتراک بزارم
ثالثا شما گفتی این هک نیست هک خودش معنی نفوذ رو داره وقتی به یک لن کارت بدون اجازه داخل میشی پس نفوذ کردی
به هر حال از همه معذرت میخوام
تایید میشه
لینک منبع: [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
اولا این فایلت انقدر ویروس داشت که اجازه دانلود را نداد دوما اگر یوزر وپسورد را یادمون رفت یه تماس با پشتیانی میگریم میپرسیم سومااسم موضوع فایلتو درست انتخاب کن که انقدر مردم را سرکارنذارید با فایل بدرد نخور