با سلام . دوستان دو روزه هم روی سیستم شخصیم هم توی شرکت متوجه شدم آنتی ویروس آواست برای آپدیت شدن نمیتونه به سرور متصل بشه همچنین سایتش هم بالا نمیاد.... کسی اطلاعی داره؟
با سلام . دوستان دو روزه هم روی سیستم شخصیم هم توی شرکت متوجه شدم آنتی ویروس آواست برای آپدیت شدن نمیتونه به سرور متصل بشه همچنین سایتش هم بالا نمیاد.... کسی اطلاعی داره؟
سلام خدمت دوست عزیزم .
در این مورد میتونی شما به این [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ] برید و نحوه کرک و اپدیت کامل رو توضیح داده .
در را بطه با سوال دوستانیکه گفتند avast آپدیت نمیشه
من مشکل داشتم ولی ایراد از avast نیست مشکل از isp است که دوستان استفاده می کنند مثلا isp شاتل این مشکلو حل کرده یا پارس آنلاین یا آسیاتک یعنی avast ایرانو تحریم نکرده فقط باید با پشتیبانی خدمات اینترنتتون تماس بگیرید
همین
اصلا به سرور آپدیت هم وصل نمیشه . تازه باید بگم آوست بسته .اصلا از سمت ایران نیست .
برای رفع مشکل باید دستور العمل زیر را انجام بدید
پیشنهاد دیسنا برای برطرف کردن مشکل بروزرسانی آنتی ویروس آوست [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
در را بطه با سوال دوستانیکه گفتند avast آپدیت نمیشه
من مشکل داشتم ولی ایراد از avast نیست مشکل از isp است که دوستان استفاده می کنند مثلا isp شاتل این مشکلو حل کرده یا پارس آنلاین یا آسیاتک یعنی avast ایرانو تحریم نکرده فقط باید با پشتیبانی خدمات اینترنتتون تماس بگیرید
همین
شاید آوست که بر روی ایران تایید کرده بسته تو چد روز گذشته که دقیقا نمی دونسته تایید کنه یا نه چند بار باز کرده باشه که شک دارم.
ولی اگه مشکل داری برو لینک و مشکلتا حل کن .
اولش مخابرات متهم بود ولی بعد مشخص شد که خود Avast بسته .
[برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
این هم کار فروشنده های کسپر هست .زورشون به آنتی ویروس نمی رسه می بندنش
درود
ایپی ایران تحت تحریم رفته ....
از این آموزش : [برای مشاهده لینک ها شما باید عضو سایت باشید ]
قسمت 13 اون استفاده کنید و ایپی و پورت رو برا برنامه ست کنید و اقدام به آپدیت کنید